Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA Bulbulizator
Moja Tactiek 2
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 39.6
good Schieten solid
solid Passen average
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Brion passt de bal zonder na te denken. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark met een sublieme pass. Juliá bereikt de bal nog maar net als eerste. Juliá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark geeft een lange en hoge pass. Müniroğlu met een sublieme pass. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Irmscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brion probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiappuzzi de bal. Chiappuzzi haalt uit met een fantastische trap. Jaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rokvić rent richting de bal. Rokvić geeft de bal voor. Żebrowski rent richting de bal. Sawala onderschept slim de pass. Sawala draait met de bal, schiet en ... Buha bokst de bal weg.

41e minuut.
Clark passt de bal zonder na te denken. Irmscher rent richting de bal. Irmscher passt de bal in één keer door. Juliá is nu in balbezit. Juliá haalt uit met een fantastische trap. Paes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Juliá onderschept slim de pass. Juliá met een sublieme pass. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappuzzi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 50%, Bulbulizator 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS SANKOWIA - Bulbulizator 0:0

49e minuut.
Irmscher geeft de bal voor. Leanca geeft de bal voor. Müniroğlu rent richting de bal. Irmscher onderschept slim de pass. Irmscher geeft de bal voor. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Irmscher met een snelle inworp. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion passt de bal zonder na te denken. Chiappuzzi rent richting de bal. Chiappuzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Leanca geeft de bal voor. Irmscher rent richting de bal. Irmscher passt de bal met de wreef. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappuzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal in één keer door. Chiappuzzi rent richting de bal. Juliá is nu in balbezit. Juliá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Clark heeft problemen om de bal te vangen. Clark passt de bal met de wreef. Juliá is nu in balbezit. Juliá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 49%, Bulbulizator 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS SANKOWIA - Bulbulizator 0:0