Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnojownik Mazowsze Maniek CLUB
Gnojowicka 2 Tactiek MANKI
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 42.6
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen average


4e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Corpataux maakt een afschuwelijke overtreding. Pacholski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacholski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corpataux controleert de bal met de borst. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragnarsson speelt de bal door. Barbarski rent richting de bal. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gherşfeld trapt de bal weg van het doel. Corpataux kopt de bal weg. Klungelig pakt Sinama-Pongolle de bal. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gałczyński geeft een hoge lob. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tucki de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski met een sublieme pass. Ragnarsson rent richting de bal. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - Maniek CLUB 1:0

28e minuut.
Konradowski rent richting de bal. Konradowski geeft de bal voor. Vitányi probeert de bal aan de voet te houden. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Barbarski met een sublieme pass. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson passt de bal zonder na te denken. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 35%, Maniek CLUB 65%.
Gnojownik Mazowsze - Maniek CLUB 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Backofen de bal. Backofen geeft een hoge lob. Carelin probeert de bal aan de voet te houden. Gaita is nu in balbezit. Gaita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corpataux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baždarić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paskuda probeert naar een medespeler te passen. Tucki is nu in balbezit. Sinama-Pongolle is nu in balbezit. Tucki onderschept slim de pass. Tucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ragnarsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konradowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konradowski geeft de bal voor. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - Maniek CLUB 2:0

81e minuut.
Carelin is nu in balbezit. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gherşfeld met een harde bal richting middenveld. Corpataux heeft problemen om de bal te vangen. Corpataux probeert naar een medespeler te passen. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 32%, Maniek CLUB 68%.
Gnojownik Mazowsze - Maniek CLUB 2:0