Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocar PKS SANKOWIA
mocar2021 Tactiek Moja
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 45
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Vandendriesche is nu in balbezit. Vandendriesche geeft een lange en hoge pass. Meister rent richting de bal. Meister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zwolski probeert naar een medespeler te passen. Meister rent richting de bal. Turnbull legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turnbull krijgt een gele kaart. Meister is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sawala legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Finazzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müniroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawala probeert de bal met de borst te controleren. Sawala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bläsing rent richting de bal. Bläsing geeft de bal voor. Inworp. Müniroğlu met een snelle inworp. Rokvić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Valencia met de inworp. López met een sublieme pass. Concas is nu in balbezit. Concas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 58%, PKS SANKOWIA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocar - PKS SANKOWIA 0:0

52e minuut.
Jachnik onderschept slim de pass. Concas maakt een afschuwelijke overtreding. Jachnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vandendriesche zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sawala is nu in balbezit. Sawala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Concas schiet op doel. Jachnik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olejnicki neemt de hoekschop. Kéri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Concas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Müniroğlu. Concas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Finazzi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 47%, PKS SANKOWIA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocar - PKS SANKOWIA 0:0