Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniek CLUB BadBoys11
MANKI Tactiek l6
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Backofen met een sublieme pass. Ciurea rent richting de bal. Gyenge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciurea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ciurea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kurşuncuoğlu bokst de bal weg.

7e minuut.
Podsiadło geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilea met de inworp. Eayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Eayres haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld bokst de bal weg.

9e minuut.
Niezabitowski met de inworp. Dragoş rent richting de bal. Dragoş met een sublieme pass. Eayres rent richting de bal. Eayres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kurşuncuoğlu met een harde bal richting middenveld. Pignone kopt de bal weg. Tilea met een sublieme pass. Eayres is nu in balbezit. Eayres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gaita met een sublieme pass. Ciurea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorigato. Ciurea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Backofen komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - BadBoys11 1:0

22e minuut.
Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba geeft een hoge lob. Eayres rent richting de bal. Eayres haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maniek CLUB - BadBoys11 1:1

24e minuut.
Backofen onderschept slim de pass. Backofen passt de bal in één keer door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Kurşuncuoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Swadźba heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba maakt een afschuwelijke overtreding. Swadźba krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Niezabitowski is nu in balbezit. Niezabitowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dragoş de bal. Gaita rent richting de bal. Gaita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sinama-Pongolle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilea met de inworp. Eayres rent richting de bal. Eayres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilea geeft de bal voor. Eayres kopt de bal weg. Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo schiet op doel. Gherşfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Vitányi rent richting de bal. Jaramillo onderschept slim de pass. Baždarić met een sublieme pass. Dorigato is nu in balbezit. Dorigato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vitányi rent richting de bal. Vitányi geeft de bal voor. Niezabitowski kopt de bal weg. Eayres rent richting de bal. Eayres schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gherşfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - BadBoys11 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 61%, BadBoys11 39%.
Maniek CLUB - BadBoys11 1:2

46e minuut.
Gaita passt de bal met de wreef. Niezabitowski heeft problemen om de bal te vangen. Niezabitowski met een sublieme pass. Eayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Eayres geeft de bal voor. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Swadźba geeft een hoge lob. Dorigato is nu in balbezit. Dorigato passt de bal met de wreef. Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Sinama-Pongolle geeft de bal voor. Inworp. Dorigato met een snelle inworp. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gherşfeld met een harde bal richting middenveld. Dorigato kopt de bal weg. Pignone probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo schiet op doel. Gherşfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gaspoz geeft een lange en hoge pass. Tilea met een sublieme pass. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - BadBoys11 1:3

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backofen met een snelle inworp. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. Balduzzi probeert de bal aan de voet te houden. Kurşuncuoğlu bokst de bal weg. Gaspoz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - BadBoys11 2:3

79e minuut.
Backofen is nu in balbezit. Dorigato verovert de bal door een tackle van achteren. Dorigato probeert naar een medespeler te passen. Eayres is nu in balbezit. Eayres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Gaita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 67%, BadBoys11 33%.
Maniek CLUB - BadBoys11 2:3