Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniek CLUB PKS SANKOWIA
MANKI Tactiek Moja
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Zwolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokvić geeft een hoge lob. Sawala springt en kopt de bal. Gherşfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 0:1

9e minuut.
Gaita onderschept slim de pass. Jachnik onderschept slim de pass. Jachnik geeft de bal voor. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen rent richting de bal. Backofen passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rokvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokvić verovert de bal door een tackle van achteren. Rokvić geeft de bal voor. Sawala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Meister is nu in balbezit. Meister passt de bal in één keer door. Sawala heeft problemen om de bal te vangen. Sawala schiet op doel. Podsiadło probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen passt de bal met de wreef. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 1:1

35e minuut.
Backofen is nu in balbezit. Backofen passt de bal in één keer door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. Jaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Meister is nu in balbezit. Pacholski onderschept slim de pass. Pacholski speelt de bal door. Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Meister speelt de bal door. Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu passt de bal met de wreef. Sawala rent richting de bal. Sawala draait met de bal, schiet en ... Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miodziek kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Müniroğlu komt bij de bal en schiet. Meister maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 63%, PKS SANKOWIA 37%.
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 1:2

53e minuut.
Niezabitowski rent richting de bal. Niezabitowski geeft de bal voor. Inworp. Açan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokvić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sawala de bal. Sawala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 1:3

67e minuut.
Jaso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niezabitowski met een snelle inworp. Gaita probeert de bal met de borst te controleren. Gaita haalt uit met een fantastische trap. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca verovert de bal door een tackle van achteren. Leanca geeft de bal voor. Sawala heeft problemen om de bal te vangen. Sawala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Paes probeert naar een medespeler te passen. Zwolski speelt de bal door. Meister is nu in balbezit. Meister haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pacholski kan de bal niet met de borst controleren. Rokvić geeft de bal voor. Vitányi is nu in balbezit. Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 1:4

86e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen rent richting de bal. Backofen speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 53%, PKS SANKOWIA 47%.
Maniek CLUB - PKS SANKOWIA 1:4