Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnojownik Mazowsze Mocar
Gnojowicka 2 Tactiek mocar2021
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


16e minuut.
Bläsing met een sublieme pass. Hoarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sędek krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Martínez Márquez kopt de bal weg. Konradowski rent richting de bal. Konradowski passt de bal in één keer door. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konradowski rent richting de bal. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - Mocar 1:0

20e minuut.
Barbarski rent richting de bal. Barbarski passt de bal zonder na te denken. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ragnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ragnarsson speelt de bal door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - Mocar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 60%, Mocar 40%.
Gnojownik Mazowsze - Mocar 2:0

46e minuut.
Ballatori komt het veld opgelopen. Duque komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Paskuda kopt de bal weg. Daar is Olejnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konradowski maakt een afschuwelijke overtreding. Konradowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Inworp. Olejnicki met een snelle inworp. Paskuda is nu in balbezit. Ballatori onderschept slim de pass. Ballatori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Olejnicki met een snelle inworp. Paskuda rent richting de bal. Paskuda geeft de bal voor. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sędek geeft de bal voor. Barbarski kopt de bal weg. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki schiet op doel. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - Mocar 3:0

77e minuut.
Klungelig pakt Baetti de bal. Oravecz met een sublieme pass. Tucki kopt de bal weg. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel. Vujačić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 53%, Mocar 47%.
Gnojownik Mazowsze - Mocar 3:0