Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Knyszyn Zamek fc zarzew 78
wyjebista Tactiek 6b
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 60.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Maślona passt de bal zonder na te denken. Pamungkas is nu in balbezit. Pamungkas probeert naar een medespeler te passen. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:1

14e minuut.
Guirado rent richting de bal. Guirado geeft een hoge lob. Penadinho kopt de bal weg. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pamungkas speelt de bal door. Penadinho rent richting de bal. Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tschauner heeft problemen om de bal te vangen. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho rent richting de bal. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Lanča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pamungkas met de inworp. Maślona rent richting de bal. Lanča legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lanča krijgt een gele kaart. Maślona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maślona legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaime probeert wanhopig de bal te grijpen. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Udovičić is nu in balbezit. Arghezi rent richting de bal. Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Jaime bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Pamungkas met een snelle inworp. Maślona geeft een hoge lob. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:2

42e minuut.
Răscanu passt de bal zonder na te denken. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Arghezi ... Strafschop! Arghezi krijgt een gele kaart. Ghica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guirado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Guirado de bal. Guirado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Maślona heeft problemen om de bal te vangen. Maślona passt de bal in één keer door. Penadinho rent richting de bal. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Maślona maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaime bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 78%, fc zarzew 78 22%.
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:2

48e minuut.
Sümerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümerli geeft een hoge lob. Ignaciuk probeert naar een medespeler te passen. Pamungkas rent richting de bal. Pamungkas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ghica draait met de bal, schiet en ... Maślona probeert de bal aan de voet te houden. Penadinho met een sublieme pass. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lanča kopt de bal weg. Guirado is nu in balbezit. Guirado passt de bal in één keer door. Maślona rent richting de bal. Maślona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Penadinho speelt de bal door. Klungelig pakt Ghica de bal. Arghezi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghica raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guirado neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:3

61e minuut.
Ghica probeert naar een medespeler te passen. Pamungkas rent richting de bal. Met opzet legt Tschauner zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tschauner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tschauner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona geeft de bal voor. Sümerli onderschept slim de pass. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Maślona krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Guirado de bal. Guirado speelt de bal door. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Udovičić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:4

73e minuut.
Răscanu kopt de bal weg. Guirado probeert naar een medespeler te passen. Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas geeft een hoge lob. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:5

75e minuut.
Maślona rent richting de bal. Guirado is nu in balbezit. Arghezi onderschept slim de pass. Maślona is nu in balbezit. Maślona geeft een lange en hoge pass. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:6

82e minuut.
Pamungkas met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal met de wreef. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pamungkas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sümerli kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Penadinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lanča kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:7

87e minuut.
Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu passt de bal in één keer door. Pamungkas speelt de bal door. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 87%, fc zarzew 78 13%.
FC Knyszyn Zamek - fc zarzew 78 0:8