Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandyci Szczecin Klucha Team
4-1-3-2 Tactiek taktyka zwykła
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
43.7 gemiddelde waardering 58.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Caridad geeft een lange en hoge pass. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal maakt een afschuwelijke overtreding. Kowal krijgt een gele kaart. Tasić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fagula komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Demeter geeft een lange en hoge pass. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić heeft problemen om de bal te vangen. Tasić schiet op doel. Grzanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:1

14e minuut.
Ribarov met een snelle inworp. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oliveti krijgt een gele kaart. Tasić raakt geblesseerd tijdens het duel. Fagula zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Parentin geeft de bal voor. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft een hoge lob. Tasić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bloch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Henri de bal. Parentin onderschept slim de pass. Parentin met een sublieme pass. Bloch is nu in balbezit. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Parentin geeft de bal voor. Fagula rent richting de bal. Tasić rent richting de bal. Tasić draait met de bal, schiet en ... Grzanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Olszański is nu in balbezit. Caridad onderschept slim de pass. Ribarov speelt de bal door. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Parentin kopt de bal weg. Bloch heeft problemen om de bal te vangen. Bloch geeft de bal voor. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parentin passt de bal zonder na te denken. Fagula heeft problemen om de bal te vangen. Fagula met een sublieme pass. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch haalt uit met een fantastische trap. Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Czobor rent richting de bal. Czobor geeft een lange en hoge pass. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bradley met de inworp. Parentin probeert naar een medespeler te passen. Demeter speelt de bal door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:2

38e minuut.
Fagula met een sublieme pass. Klungelig pakt Parentin de bal. Parentin met een sublieme pass. Daar is Bloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 61%, Klucha Team 39%.
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:2

46e minuut.
Parentin rent richting de bal. Henri bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parentin krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin passt de bal in één keer door. Oliveti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch onderschept slim de pass. Bloch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fagula onderschept slim de pass. Fagula probeert naar een medespeler te passen. Demeter speelt de bal door. Bloch is nu in balbezit. Bloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:3

61e minuut.
Klungelig pakt Fagula de bal. Demeter is nu in balbezit. Fagula speelt de bal door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:4

63e minuut.
Tatar geeft een lange en hoge pass. Fagula kopt de bal weg. Tasić is nu in balbezit. Tasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:5

65e minuut.
Inworp. Burns komt het veld opgelopen. Tammela komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Demeter passt de bal in één keer door. Caridad rent richting de bal. Caridad geeft de bal voor. Bloch rent richting de bal. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczupak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Demeter met een sublieme pass. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov passt de bal met de wreef. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Grzanka trapt de bal weg van het doel. Tammela kopt de bal weg. Erak is nu in balbezit. Erak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ribarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fagula is nu in balbezit. Fagula geeft een lange en hoge pass. Bloch is nu in balbezit. Bloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:6

82e minuut.
Tatar passt de bal zonder na te denken. Tasić is nu in balbezit. Fagula probeert naar een medespeler te passen. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... Grzanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bloch met een sublieme pass. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:7

85e minuut.
Caridad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ribarov de bal. Ribarov passt de bal met de wreef. Daar is Tasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szczupak met een sublieme pass. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oliveti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 65%, Klucha Team 35%.
Bandyci Szczecin - Klucha Team 0:7