Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klucha Team Bandyci Szczecin
taktyka zwykła Tactiek 4-1-3-2
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 43.4
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pietrzak probeert naar een medespeler te passen. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft een hoge lob. Barrios maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Borýsek heeft problemen om de bal te vangen. Grycan bokst de bal weg. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 1:0

6e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Parentin geeft een hoge lob. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek draait met de bal, schiet en ... Henri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Caridad met de inworp. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov heeft problemen om de bal te vangen. Ribarov geeft een hoge lob. Barrios krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Türk met een sublieme pass. Demeter probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 2:0

13e minuut.
Klungelig pakt Parentin de bal. Parentin met een sublieme pass. Pietrzak met een sublieme pass. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Demeter geeft de bal voor. Oliveti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Parentin passt de bal in één keer door. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Grycan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 3:0

20e minuut.
Czobor rent richting de bal. Czobor passt de bal in één keer door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Grycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 4:0

23e minuut.
Tatar geeft een hoge lob. Henri met een sublieme pass. Klungelig pakt Ventura de bal. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft een hoge lob. Grycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Oliveti verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveti geeft een hoge lob. Inworp. Parentin met de inworp. Bloch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 5:0

28e minuut.
Nitecki geeft de bal voor. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek passt de bal zonder na te denken. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pietrzak speelt de bal door. Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Parentin de bal. Parentin geeft een lange en hoge pass. Borýsek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 28%, Bandyci Szczecin 72%.
Klucha Team - Bandyci Szczecin 5:0

50e minuut.
Ribarov geeft een lange en hoge pass. Welc kan de bal niet met de borst controleren. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. Grycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 6:0

50e minuut.
Dytłow raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petelinek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Nitecki verovert de bal door een tackle van achteren. Borýsek is nu in balbezit. Bloch is nu in balbezit. Bloch draait met de bal, schiet en ... Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 7:0

56e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. Daar is Ribarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarov met een sublieme pass. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Caridad onderschept slim de pass. Tatar geeft een lange en hoge pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 8:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burns komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Henri onderschept slim de pass. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch passt de bal zonder na te denken. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek draait met de bal, schiet en ... Grycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pietrzak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ribarov de bal. Burns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribarov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ribarov kan niet meer verder spelen. Januszczak komt het veld opgelopen. Cristinel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Caridad met de inworp. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel geeft een hoge lob. Barrios probeert de bal met de borst te controleren. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 9:0

73e minuut.
Nitecki rent richting de bal. Nitecki geeft een hoge lob. Bloch kopt de bal weg. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Grycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borýsek rent richting de bal. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Bandyci Szczecin 10:0

78e minuut.
Burns geeft een hoge lob. Buitenspel voor Załęski. Goede buitenspelval van de verdediging. Nitecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak met een sublieme pass. Parentin rent richting de bal. Parentin geeft een lange en hoge pass. Borýsek krijgt zijn hoofd ertegen. Grycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 21%, Bandyci Szczecin 79%.
Klucha Team - Bandyci Szczecin 10:0