Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeszów UTD TakaPaka
play Tactiek nowy sezon
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen solid


4e minuut.
Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacquet. Półchłopek raakt geblesseerd tijdens het duel. Półchłopek met een snel genomen vrije trap. Daar is Liptok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helguera rent richting de bal. Helguera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Albil de bal onder controle te krijgen. Lippo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gierek rent richting de bal. Gierek geeft een lange en hoge pass. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Belartieta is nu in balbezit. Antkowiak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Albil passt de bal in één keer door. Liptok bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptok passt de bal met de wreef. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - TakaPaka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 48%, TakaPaka 52%.
Rzeszów UTD - TakaPaka 1:0

47e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet geeft de bal voor. Modan kopt de bal weg. Daar is Antkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Belartieta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jacquet met een snelle inworp. Mandla is nu in balbezit. Mandla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moauro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gierek geeft de bal voor. Mandla kopt de bal weg. Małyczak probeert de bal aan de voet te houden. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Lowton is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - TakaPaka 2:0

72e minuut.
Modan springt en kopt de bal. Doeltrap. Fasola trapt de bal weg. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet haalt uit met een fantastische trap. Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Belartieta verovert de bal door een tackle van achteren. Boğazlı is nu in balbezit. Dubljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubljević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 25%, TakaPaka 75%.
Rzeszów UTD - TakaPaka 2:0