Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeszów UTD KS SAN Wrzawy
play Tactiek SANI
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Moauro kan de bal niet met de borst controleren. Peters rent richting de bal. Moauro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moauro krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Grümpi de bal onder controle te krijgen. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi verovert de bal door een tackle van achteren. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Peters krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gerônimo heeft problemen om de bal te vangen. Karadžić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerônimo. Karadžić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grümpi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gerônimo is nu in balbezit. Gerônimo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Modan de bal. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Olteanu geeft een lange en hoge pass. Ledvina is nu in balbezit. Ledvina met een sublieme pass. Grümpi geeft een hoge lob. Karadžić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Albil de bal. Buelga rent richting de bal. Buelga geeft een hoge lob. Paal! Lippo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Modan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledvina. Modan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moauro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grümpi kopt de bal weg. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Mandla is nu in balbezit. Mandla schiet op doel. Styczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiţa geeft de bal voor. Modan is nu in balbezit. Modan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 62%, KS SAN Wrzawy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzeszów UTD - KS SAN Wrzawy 0:0

53e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa met een sublieme pass. Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Coelho Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. Styczek bokst de bal weg.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Ledvina de bal onder controle te krijgen. Inworp. Jacquet met een snelle inworp. Boğazlı controleert de bal met de borst. Boğazlı geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Grümpi geeft de bal voor. Ledvina is nu in balbezit. Ledvina probeert naar een medespeler te passen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Coelho Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Gerônimo kan de bal niet met de borst controleren. Karadžić rent richting de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Lippo bokst de bal weg. Karadžić rent richting de bal. Karadžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mandla heeft problemen om de bal te vangen. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu passt de bal in één keer door. Gierek geeft een lange en hoge pass. Antkowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chiţa kopt de bal weg. Buelga rent richting de bal. Buelga passt de bal zonder na te denken. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa geeft een hoge lob. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Olteanu geeft een hoge lob. Gerônimo kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacquet de bal. Ledvina rent richting de bal. Ledvina geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 58%, KS SAN Wrzawy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzeszów UTD - KS SAN Wrzawy 0:0