Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SAN Wrzawy Rzeszów UTD
SANI Tactiek play
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 41.3
excellent Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


21e minuut.
Grümpi passt de bal zonder na te denken. Ledvina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledvina passt de bal met de wreef. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karadžić rent richting de bal. Karadžić haalt uit met een fantastische trap. Lippo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 1:0

30e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters speelt de bal door. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Lippo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 2:0

31e minuut.
Mądry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądry geeft de bal voor. Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Peters is nu in balbezit. Grümpi rent richting de bal. Grümpi passt de bal zonder na te denken. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Ledvina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledvina passt de bal met de wreef. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 3:0

44e minuut.
Ledvina rent richting de bal. Ledvina speelt de bal door. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. Gierek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 45%, Rzeszów UTD 55%.
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 4:0

48e minuut.
Ledvina is nu in balbezit. Ledvina probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. Lippo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 5:0

62e minuut.
Antkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boğazlı is nu in balbezit. Olteanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olteanu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Karadžić rent richting de bal. Karadžić passt de bal in één keer door. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Peters passt de bal zonder na te denken. Grümpi heeft problemen om de bal te vangen. Grümpi passt de bal met de wreef. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić haalt uit met een fantastische trap. Lippo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi passt de bal in één keer door. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Lippo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 36%, Rzeszów UTD 64%.
KS SAN Wrzawy - Rzeszów UTD 6:0