Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.212 [del]
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19013
WRWE Rzeszów UTD
o Tactiek play
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 40.4
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Jacquet passt de bal met de wreef. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een hoge lob. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chęcielewski met een sublieme pass. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek is nu in balbezit. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Lippo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cserba neemt de hoekschop. Kádár krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacquet de bal. Jacquet speelt de bal door. Mandla is nu in balbezit. Mandla haalt uit met een fantastische trap. Piesik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Rzeszów UTD 0:1

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Antkowiak de bal onder controle te krijgen. Cserba kopt de bal weg. Gerônimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár onderschept slim de pass. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 52%, Rzeszów UTD 48%.
WRWE - Rzeszów UTD 0:1

46e minuut.
Cserba passt de bal zonder na te denken. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo passt de bal zonder na te denken. Cserba is nu in balbezit. Cserba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jacquet met een sublieme pass. Modan rent richting de bal. Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szczutowski passt de bal met de wreef. Nuhs rent richting de bal. Kádár is nu in balbezit. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Moauro geeft een lange en hoge pass. Lucas kopt de bal weg. Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs draait met de bal, schiet en ... Lippo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Lippo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WRWE - Rzeszów UTD 1:1

68e minuut.
Lucas passt de bal zonder na te denken. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo passt de bal in één keer door. Kádár rent richting de bal. Kádár draait met de bal, schiet en ... Lippo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Lippo niet meer kan verder spelen. Koczy komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Dương komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gierek is nu in balbezit. Cserba verovert de bal door een tackle van achteren. Cserba geeft de bal voor. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Rzeszów UTD 2:1

81e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas geeft de bal voor. Klungelig pakt Albil de bal. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba draait met de bal, schiet en ... Koczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba is nu in balbezit. Cserba passt de bal in één keer door. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel. Koczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Chęcielewski onderschept slim de pass. Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Cserba rent richting de bal. Cserba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Nuhs heeft problemen om de bal te vangen. Nuhs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 20%, Rzeszów UTD 80%.
WRWE - Rzeszów UTD 2:1