Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SAN Wrzawy Cozumel
SANI Tactiek def
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 34
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Pilarz kopt de bal weg. Grümpi rent richting de bal. Spirin begaat een overtreding. Spirin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Karadžić passt de bal met de wreef. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi passt de bal met de wreef. Ledvina geeft een hoge lob. Karadžić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Pitry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters rent richting de bal. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters onderschept slim de pass. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Cozumel 1:0

19e minuut.
Buelga met een snelle inworp. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić rent richting de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Peters probeert de bal aan de voet te houden. Buelga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelga passt de bal met de wreef. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Spirin speelt de bal door. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Styczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Peters is nu in balbezit. Peters passt de bal met de wreef. Piwowarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić onderschept slim de pass. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Cozumel 2:0

36e minuut.
Inworp. Ledvina met een snelle inworp. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić springt en kopt de bal. Faliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Cozumel 3:0

37e minuut.
Kubisz geeft de bal voor. Inworp. Buelga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal in één keer door. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Faliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - Cozumel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 26%, Cozumel 74%.
KS SAN Wrzawy - Cozumel 4:0

50e minuut.
Grümpi geeft de bal voor. Peters met een sublieme pass. Buelga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelga geeft de bal voor. Peters kopt de bal weg. Paal!

57e minuut.
Peters is nu in balbezit. Grümpi rent richting de bal. Grümpi passt de bal met de wreef. Buelga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Buelga met een sublieme pass. Piwowarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Karadžić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Buelga speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin begaat een overtreding. Spirin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Răducan passt de bal met de wreef. Olteanu geeft een hoge lob. Truszkowski kopt de bal weg. Grümpi heeft problemen om de bal te vangen. Grümpi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 31%, Cozumel 69%.
KS SAN Wrzawy - Cozumel 4:0