Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SAN Wrzawy TakaPaka
SANI Tactiek nowy sezon
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 32.9
excellent Schieten weak
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Grümpi speelt de bal door. Krumov heeft problemen om de bal te vangen. Krumov geeft de bal voor. Klungelig pakt Guziałek de bal. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 1:0

7e minuut.
Grümpi rent richting de bal. Grümpi met een sublieme pass. Belartieta is nu in balbezit. Siwek onderschept slim de pass. Siwek schiet op doel. Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 2:0

24e minuut.
Chiţa geeft de bal voor. Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 3:0

34e minuut.
Grümpi kopt de bal weg. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Kaercher is nu in balbezit. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 4:0

40e minuut.
Moraru passt de bal met de wreef. Olteanu met een sublieme pass. Buelga rent richting de bal. Buelga geeft een hoge lob. Siwek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 32%, TakaPaka 68%.
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 4:0

52e minuut.
Kopistecki onderschept slim de pass. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa met een sublieme pass. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. Fasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Grümpi geeft een lange en hoge pass. Buelga is nu in balbezit. Buelga passt de bal met de wreef. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 5:0

78e minuut.
Topolewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelga met de inworp. Grümpi geeft de bal voor. Siwek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 26%, TakaPaka 74%.
KS SAN Wrzawy - TakaPaka 5:0