Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRWE TakaPaka
o Tactiek nowy sezon
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten weak
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba is nu in balbezit. Lowton rent richting de bal. Kádár onderschept slim de pass. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - TakaPaka 1:0

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Helguera stond buitenspel. Chęcielewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lowton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowton geeft een lange en hoge pass. Vuorenmaa kopt de bal weg. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 41%, TakaPaka 59%.
WRWE - TakaPaka 1:0

46e minuut.
Gülenay is nu in balbezit. Gülenay passt de bal in één keer door. Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Nuhs speelt de bal door. Kádár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belartieta. Kádár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kádár komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Lucas de bal onder controle te krijgen. Chęcielewski speelt de bal door. Kopistecki is nu in balbezit. Nuhs onderschept slim de pass. Nuhs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Półchłopek rent richting de bal. Gülenay verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenay met een sublieme pass. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - TakaPaka 2:0

64e minuut.
Dubljević probeert de bal met de borst te controleren. Cserba onderschept slim de pass. Cserba speelt de bal door. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas geeft de bal voor. Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kádár probeert de bal met de borst te controleren. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - TakaPaka 3:0

71e minuut.
Cserba onderschept slim de pass. Cserba geeft een hoge lob. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel. Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - TakaPaka 4:0

71e minuut.
Dương komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. Kaercher probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vuorenmaa kopt de bal weg. Chęcielewski is nu in balbezit. Kopistecki onderschept slim de pass. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 19%, TakaPaka 81%.
WRWE - TakaPaka 4:0