Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks AVIA Świdnik
352 Tactiek By Antos
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.2 gemiddelde waardering 51.3
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Serebrennikov rent richting de bal. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan begaat een overtreding. Hiên raakt geblesseerd tijdens het duel. Peña komt bij de bal en schiet. Uršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Magaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Peña passt de bal zonder na te denken. Puerto is nu in balbezit. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek schiet op doel. Uršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - AVIA Świdnik 0:1

26e minuut.
Revelli speelt de bal door. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - AVIA Świdnik 0:2

28e minuut.
Puerto geeft de bal voor. Stolarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pombal kopt de bal weg. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kohan met een sublieme pass. Daar is Pombal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pombal speelt de bal door. Tömösi rent richting de bal. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - AVIA Świdnik 1:2

40e minuut.
Geantă geeft een lange en hoge pass. Hiên kopt de bal weg. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov geeft een lange en hoge pass. Stolarek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Puerto de bal. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - AVIA Świdnik 1:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clohessy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 51%, AVIA Świdnik 49%.
Legia Cwks - AVIA Świdnik 1:3

48e minuut.
Daar is Pombal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pombal passt de bal in één keer door. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pombal is nu in balbezit. Pombal schiet op doel. Clohessy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Utkan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dumpis geeft de bal voor. Inworp. Romanczewski met een snelle inworp. Utkan is nu in balbezit. Utkan geeft een hoge lob. Clohessy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Serebrennikov heeft problemen om de bal te vangen. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Magaña met een sublieme pass. Romanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcocer krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Revelli geeft de bal voor. Hiên met een sublieme pass. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - AVIA Świdnik 1:4

84e minuut.
Kohan onderschept slim de pass. Peña onderschept slim de pass. Peña speelt de bal door. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov probeert naar een medespeler te passen. Stolarek rent richting de bal. Stolarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - AVIA Świdnik 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 54%, AVIA Świdnik 46%.
Legia Cwks - AVIA Świdnik 1:5