Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik Południowi Kolarze
By Antos Tactiek normalna
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavalcante met de inworp. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov geeft een hoge lob. Mikloško krijgt zijn hoofd ertegen. Lean bokst de bal weg.

5e minuut.
Constantin passt de bal met de wreef. Peña is nu in balbezit. Cavalcante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cavalcante krijgt een gele kaart. Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Peña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stolarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 1:0

13e minuut.
Branecki geeft de bal voor. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal zonder na te denken. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Geantă kopt de bal weg. Serebrennikov is nu in balbezit. Met opzet legt Kostis zijn tegenspeler op de grond. Kostis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 50%, Południowi Kolarze 50%.
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 1:0

46e minuut.
Clohessy komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dumpis is nu in balbezit. Dumpis geeft een lange en hoge pass. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Šoštar speelt de bal door. Niewierowski kopt de bal weg. Geantă met een sublieme pass. Daar is Serebrennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Dumpis heeft problemen om de bal te vangen. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško draait met de bal, schiet en ... Clohessy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 1:1

65e minuut.
Geantă probeert naar een medespeler te passen. Serebrennikov rent richting de bal. Gornakov geeft de bal voor. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško schiet op doel. Clohessy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Peña met de inworp. Geantă probeert de bal met de borst te controleren. Geantă geeft een lange en hoge pass. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 2:1

75e minuut.
Klungelig pakt Dumpis de bal. Dumpis geeft een hoge lob. Serebrennikov kopt de bal weg. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Caron is nu in balbezit. Dumpis rent richting de bal. Mikloško onderschept slim de pass. Mikloško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 2:2

85e minuut.
Alcocer geeft de bal voor. Stolarek rent richting de bal. Stolarek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serebrennikov de bal. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 3:2

87e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 51%, Południowi Kolarze 49%.
AVIA Świdnik - Południowi Kolarze 3:2