Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradol team Herbapol Klęka SA
firana0007 Tactiek #Nemedio_SC
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Larco passt de bal in één keer door. Vitasović is nu in balbezit. Vitasović passt de bal met de wreef. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vitasović heeft problemen om de bal te vangen. Abruscato onderschept slim de pass. Abruscato passt de bal met de wreef. Królicki geeft een lange en hoge pass. Wille maakt een snoekduik en kopt de bal. Szadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 0:1

11e minuut.
Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Wille probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maione geeft de bal voor. Inworp. Vitasović met een snelle inworp. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Paraskevaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 1:1

24e minuut.
Havenaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaferoğlu de bal. Zaferoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Wille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Torres rent richting de bal. Gültekin is nu in balbezit. Torres passt de bal met de wreef. Vitasović rent richting de bal. Vitasović geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Paraskevaidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Wille de bal. Met opzet legt Gültekin zijn tegenspeler op de grond. Gültekin krijgt een gele kaart. Wille is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Havenaar met een snel genomen vrije trap. Zaferoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Havenaar onderschept slim de pass. Havenaar met een sublieme pass. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Havenaar heeft problemen om de bal te vangen. Havenaar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Todeschini de bal. Wille onderschept slim de pass. Wille draait met de bal, schiet en ... Szadecki bokst de bal weg.

44e minuut.
Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu geeft de bal voor. Wille is nu in balbezit. Wille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 47%, Herbapol Klęka SA 53%.
Gradol team - Herbapol Klęka SA 1:2

50e minuut.
Nobel geeft de bal voor. Preguinho kopt de bal weg. Vitasović rent richting de bal. Klungelig pakt Vitasović de bal. Vitasović draait met de bal, schiet en ... Paraskevaidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Chrząszcz rent richting de bal. Wille onderschept slim de pass. Gültekin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gültekin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wille raakt geblesseerd tijdens het duel. Justus komt het veld opgelopen. Wille legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szadecki bokst de bal weg. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 1:3

60e minuut.
Doeltrap. Filmer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grava komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Filmer probeert de bal met de borst te controleren. Filmer probeert naar een medespeler te passen. Wille is nu in balbezit. Wille draait met de bal, schiet en ... Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 1:4

75e minuut.
Daar is Zaferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob passt de bal met de wreef. Larco is nu in balbezit. Larco geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Paraskevaidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grava is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 2:4

80e minuut.
Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu passt de bal in één keer door. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille haalt uit met een fantastische trap. Szadecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Herbapol Klęka SA 2:5

82e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Filmer speelt de bal door. Havenaar is nu in balbezit. Havenaar geeft een hoge lob. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki bokst de bal weg.

87e minuut.
Todeschini geeft de bal voor. Torres kopt de bal weg. Carabalí is nu in balbezit. Grava onderschept slim de pass. Grava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres met een sublieme pass. Daar is Justus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 37%, Herbapol Klęka SA 63%.
Gradol team - Herbapol Klęka SA 2:5