Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUTNIK UNITED Drama Zbrosławice
1 Tactiek modde
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Ignashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignashevich geeft een hoge lob. Pârvulescu kopt de bal weg. Rothschild rent richting de bal. Rothschild haalt uit met een fantastische trap. Guoliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Belenardıç speelt de bal door. Pârvulescu rent richting de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Belenardıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mančauskas. Mančauskas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stohl kopt de bal weg. Tsitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel onderschept slim de pass. Vindel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Drama Zbrosławice 1:0

28e minuut.
Hliník probeert de bal aan de voet te houden. Uka kopt de bal weg. Rothschild rent richting de bal. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Guoliang bokst de bal weg.

39e minuut.
Tsitsopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Vindel rent richting de bal. Tsitsopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vindel raakt geblesseerd tijdens het duel. Stohl legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stohl is nu in balbezit. Stohl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Belenardıç heeft problemen om de bal te vangen. Rothschild is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belenardıç. Belenardıç krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 56%, Drama Zbrosławice 44%.
HUTNIK UNITED - Drama Zbrosławice 1:0

50e minuut.
Roca passt de bal zonder na te denken. Mančauskas rent richting de bal. Mančauskas passt de bal zonder na te denken. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu schiet op doel. Guoliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mančauskas passt de bal in één keer door. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka passt de bal met de wreef. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Roca rent richting de bal. Roca met een sublieme pass. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild draait met de bal, schiet en ... Hliník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HUTNIK UNITED - Drama Zbrosławice 1:1

87e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka onderschept slim de pass. Pyczółka passt de bal in één keer door. Brdaric is nu in balbezit. Brdaric geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 54%, Drama Zbrosławice 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HUTNIK UNITED - Drama Zbrosławice 1:1