Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRZYBEK FC siarkopol
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek 433
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Pegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor rent richting de bal. Pegas verovert de bal door een tackle van achteren. Perzanowski rent richting de bal. Perzanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor speelt de bal door. del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka onderschept slim de pass. Šálka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:1

6e minuut.
Vincent controleert de bal met de borst. Benton is nu in balbezit. Benton geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fidor de bal onder controle te krijgen. Šálka springt en kopt de bal. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lučák probeert de bal met de borst te controleren. Fidor rent richting de bal. Fidor passt de bal zonder na te denken. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel. Kerský bokst de bal weg. Fidor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perzanowski de bal. Perzanowski passt de bal zonder na te denken. Vassetta rent richting de bal. Vassetta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tankosić bokst de bal weg. Yeniyemiş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Robledo geeft de bal voor. Muñoz is nu in balbezit. Benton geeft de bal voor. Šálka is nu in balbezit. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:2

30e minuut.
Lang kopt de bal weg. Fidor is nu in balbezit. Fidor probeert naar een medespeler te passen. Šálka is nu in balbezit. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fidor kopt de bal weg. Klungelig pakt Šálka de bal. Lučák rent richting de bal. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Fidor geeft een hoge lob. Lučák heeft problemen om de bal te vangen. Šálka onderschept slim de pass. Šálka schiet op doel. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Fidor passt de bal in één keer door. del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang onderschept slim de pass. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ... Kerský bokst de bal weg. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:3

44e minuut.
Vassetta met een sublieme pass. Klungelig pakt Yeniyemiş de bal. Pegas is nu in balbezit. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... Kerský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 58%, FC siarkopol 42%.
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:3

46e minuut.
Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti passt de bal zonder na te denken. Benton speelt de bal door. Šálka rent richting de bal. Šálka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lučák rent richting de bal. Fidor onderschept slim de pass. Benton met een sublieme pass. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel. Kerský bokst de bal weg.

51e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Lučák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fidor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botero komt het veld opgelopen. Šálka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ... Kerský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:4

52e minuut.
Benton geeft een lange en hoge pass. Šálka kopt de bal weg. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Botero is nu in balbezit. Botero draait met de bal, schiet en ... Kerský bokst de bal weg.

53e minuut.
Benton geeft een lange en hoge pass. Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti geeft de bal voor. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Erlandsen geeft de bal voor. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Botero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:5

58e minuut.
Paula komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Lučák kopt de bal weg. Klungelig pakt Šálka de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Botero geeft een lange en hoge pass. Fidor rent richting de bal. Lučák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šálka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Benton rent richting de bal. Benton geeft de bal voor. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Borsari komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Erlandsen kopt de bal weg. Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsari probeert naar een medespeler te passen. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Borsari rent richting de bal. Borsari geeft een lange en hoge pass. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:6

71e minuut.
Daar is Erlandsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erlandsen met een sublieme pass. Klungelig pakt del Solar de bal. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Erlandsen met een sublieme pass. Benton speelt de bal door. Borsari is nu in balbezit. Borsari draait met de bal, schiet en ... Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:7

77e minuut.
Benton met een snelle inworp. Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yanikyan de bal. Šálka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:8

80e minuut.
Vincent onderschept slim de pass. Erlandsen met een sublieme pass. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:9

88e minuut.
Benton passt de bal in één keer door. Lučák onderschept slim de pass. Borsari is nu in balbezit. Borsari haalt uit met een fantastische trap. Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
del Solar geeft een hoge lob. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 75%, FC siarkopol 25%.
FC GRZYBEK - FC siarkopol 0:9