Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drama Zbrosławice Herbapol Klęka SA
modde Tactiek #Nemedio_SC
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.7 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Carabalí geeft een lange en hoge pass. Filmer rent richting de bal. Filmer passt de bal met de wreef. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille draait met de bal, schiet en ... İsmayılov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Corradini passt de bal in één keer door. Filmer speelt de bal door. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel. İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 0:1

11e minuut.
Tsitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carabalí de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Paraskevaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Maleszewski de bal onder controle te krijgen. Wille rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uka. Uka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Filmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królicki geeft de bal voor. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 0:2

36e minuut.
Pasławski controleert de bal met de borst. Pasławski passt de bal met de wreef. Wille rent richting de bal. Wille passt de bal zonder na te denken. Królicki geeft een lange en hoge pass. İsmayılov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasławski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 64%, Herbapol Klęka SA 36%.
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 0:3

49e minuut.
Filmer met een sublieme pass. Klungelig pakt Ignashevich de bal. Wille rent richting de bal. Wille haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 0:4

52e minuut.
Filez met een sublieme pass. Filmer is nu in balbezit. Filmer passt de bal met de wreef. Wille is nu in balbezit. Wille haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka passt de bal zonder na te denken. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai geeft de bal voor. Pârvulescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer geeft een hoge lob. Wille maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havenaar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ignashevich speelt de bal door. Uka probeert naar een medespeler te passen. Várnai rent richting de bal. Várnai geeft een lange en hoge pass. Roca springt en kopt de bal. Paraskevaidis bokst de bal weg.

68e minuut.
Uka is nu in balbezit. Uka passt de bal zonder na te denken. Bėzaras kan de bal niet met de borst controleren. Uka geeft een lange en hoge pass. Roca krijgt zijn hoofd ertegen. Paraskevaidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferoğlu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Królicki kopt de bal weg. Mavi rent richting de bal. Filmer is nu in balbezit. Filmer geeft een hoge lob. Zaferoğlu springt en kopt de bal. İsmayılov bokst de bal weg. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel. İsmayılov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mavi speelt de bal door. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft een lange en hoge pass. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Havenaar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zaferoğlu de bal. Zaferoğlu passt de bal zonder na te denken. Wille is nu in balbezit. Wille schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavi met een snelle inworp. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka geeft een lange en hoge pass. Pârvulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 1:4

89e minuut.
Várnai geeft de bal voor. Maione is nu in balbezit. Maione geeft de bal voor. Havenaar geeft een lange en hoge pass. Zaferoğlu springt en kopt de bal. İsmayılov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 37%, Herbapol Klęka SA 63%.
Drama Zbrosławice - Herbapol Klęka SA 1:4