Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA Drama Zbrosławice
#Nemedio_SC Tactiek 442mod
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
54.5 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Mančauskas passt de bal in één keer door. Várnai rent richting de bal. Abruscato begaat een overtreding. Abruscato krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Ignashevich de bal onder controle te krijgen. Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal zonder na te denken. Wille rent richting de bal. Wille haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Platteeuw speelt de bal door. Corradini probeert naar een medespeler te passen. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft een hoge lob. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mavi haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minho neemt de hoekschop. Roca krijgt zijn hoofd ertegen. Paraskevaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Havenaar geeft de bal voor. Klungelig pakt Maleszewski de bal. Wille is nu in balbezit. Wille draait met de bal, schiet en ... İsmayılov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Drama Zbrosławice 1:0

29e minuut.
Havenaar rent richting de bal. Ignashevich onderschept slim de pass. Ignashevich speelt de bal door. Corradini is nu in balbezit. Corradini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stefko rent richting de bal. Stefko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Corradini met een snelle inworp. Havenaar geeft de bal voor. İsmayılov bokst de bal weg.

36e minuut.
Ignashevich rent richting de bal. Havenaar onderschept slim de pass. Havenaar passt de bal met de wreef. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 51%, Drama Zbrosławice 49%.
Herbapol Klęka SA - Drama Zbrosławice 1:0

63e minuut.
Mančauskas kopt de bal weg. Minho rent richting de bal. Corradini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Minho kan niet meer verder spelen. Bednarek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai met een sublieme pass. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi draait met de bal, schiet en ... Paraskevaidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Filmer komt het veld opgelopen. Zaferoğlu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Havenaar passt de bal met de wreef. Pasławski is nu in balbezit. Stefko maakt een afschuwelijke overtreding. Pasławski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Havenaar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Filmer springt en kopt de bal. Daar is Tsitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wille is nu in balbezit. Wille schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tsitsopoulos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filmer neemt de hoekschop. Ignashevich heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wille onderschept slim de pass. Wille passt de bal met de wreef. Zaferoğlu speelt de bal door. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer draait met de bal, schiet en ... İsmayılov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Filmer rent richting de bal. Filmer passt de bal zonder na te denken. Wille is nu in balbezit. Wille haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 36%, Drama Zbrosławice 64%.
Herbapol Klęka SA - Drama Zbrosławice 1:0