Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUTNIK UNITED Gradol team
1 Tactiek ok obra
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Szarowicz geeft een lange en hoge pass. Vindel is nu in balbezit. Vindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:0

2e minuut.
Chrząszcz geeft een lange en hoge pass. Preguinho kopt de bal weg. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava onderschept slim de pass. Grava draait met de bal, schiet en ... Guoliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Preguinho de bal. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho onderschept slim de pass. Preguinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Belenardıç is nu in balbezit. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres speelt de bal door. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho schiet op doel. Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Chrząszcz kopt de bal weg. Gültekin met een sublieme pass. Preguinho rent richting de bal. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:1

11e minuut.
Grava kopt de bal weg. Boguszewski heeft problemen om de bal te vangen. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Preguinho rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Boguszewski ... Strafschop! Preguinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grava kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Guoliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:2

18e minuut.
Vitasović geeft de bal voor. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. Grava draait met de bal, schiet en ... Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gültekin passt de bal in één keer door. Preguinho rent richting de bal. Boguszewski begaat een overtreding. Preguinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
de Pryck kopt de bal weg. Preguinho is nu in balbezit. Cieślik onderschept slim de pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
de Pryck geeft de bal voor. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel. Guoliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
de Pryck is nu in balbezit. Stohl is nu in balbezit. de Pryck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Pryck krijgt een gele kaart. Stohl moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stohl kan niet meer verder spelen. Rabiński komt het veld opgelopen. Szarowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Grava rent richting de bal. Grava geeft een lange en hoge pass. Cieślik rent richting de bal. Preguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Preguinho schiet op doel. Guoliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 65%, Gradol team 35%.
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:2

48e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:3

53e minuut.
Klungelig pakt Vindel de bal. Justus rent richting de bal. Szarowicz probeert naar een medespeler te passen. Grava rent richting de bal. Grava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:4

56e minuut.
Gültekin rent richting de bal. Gültekin passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Gültekin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larco komt het veld opgelopen. Torres met een snelle inworp. Szarowicz is nu in balbezit. Gültekin maakt een afschuwelijke overtreding. Gültekin krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Grava passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torres de bal. Torres met een sublieme pass. Preguinho rent richting de bal. Preguinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Torres met een sublieme pass. Klungelig pakt Preguinho de bal. Boguszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Boguszewski krijgt een gele kaart. Preguinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hookana komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Preguinho rent richting de bal. Cieślik is nu in balbezit. Preguinho onderschept slim de pass. Preguinho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boguszewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Durleci geeft de bal voor. Justus speelt de bal door. Daar is Boguszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Diot komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hliník de bal. Diot rent richting de bal. Diot draait met de bal, schiet en ... Guoliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Diot rent richting de bal. Belenardıç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gültekin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Guoliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Gradol team 1:5

89e minuut.
Brdaric probeert naar een medespeler te passen. Hliník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hliník geeft een lange en hoge pass. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - Gradol team 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 74%, Gradol team 26%.
HUTNIK UNITED - Gradol team 2:5