Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M&S Matbud Reda FC siarkopol
nowa Tactiek 433
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kurdubski probeert de bal aan de voet te houden. Lang is nu in balbezit. Lang geeft een hoge lob. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Janosik kopt de bal weg. Kręcioł is nu in balbezit. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tankosić bokst de bal weg.

13e minuut.
Niculaie geeft een hoge lob. Lang kopt de bal weg. Klungelig pakt Šálka de bal. Šálka schiet op doel. Løvberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 0:1

17e minuut.
Løvberg met een sublieme pass. Rawski kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Benton onderschept slim de pass. Benton geeft een hoge lob. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 0:2

24e minuut.
Benton probeert naar een medespeler te passen. Fidor rent richting de bal. Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Garioni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidor is nu in balbezit. Fidor geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Del Soldato kan de bal niet met de borst controleren. Šálka is nu in balbezit. Šálka passt de bal met de wreef. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Erlandsen passt de bal met de wreef. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz geeft een hoge lob. Fidor is nu in balbezit. Fidor geeft een hoge lob. Paal!

41e minuut.
Lang rent richting de bal. Zucchetti is nu in balbezit. Zucchetti speelt de bal door. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 0:3

45e minuut.
Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Del Soldato begaat een overtreding. Fidor raakt geblesseerd tijdens het duel. Benton komt bij de bal en schiet. Šálka heeft problemen om de bal te vangen. Løvberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šálka is nu in balbezit. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 67%, FC siarkopol 33%.
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 0:4

46e minuut.
Welvaarts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fidor. Welvaarts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garioni met een snel genomen vrije trap. Daar is Kręcioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 1:4

51e minuut.
Kręcioł is nu in balbezit. Janosik is nu in balbezit. Janosik passt de bal zonder na te denken. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 2:4

52e minuut.
Botero komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Benton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benton speelt de bal door. Fidor rent richting de bal. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ... Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paula komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Garioni geeft een hoge lob. Rawski is nu in balbezit. Rawski passt de bal met de wreef. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Botero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Borsari komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Benton passt de bal zonder na te denken. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Erlandsen de bal. Del Soldato rent richting de bal. Del Soldato passt de bal met de wreef. Kręcioł is nu in balbezit. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Borsari rent richting de bal. Borsari passt de bal zonder na te denken. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 58%, FC siarkopol 42%.
M&S Matbud Reda - FC siarkopol 2:5