Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol M&S Matbud Reda
433 Tactiek nowa
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen weak


6e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Niculaie geeft een lange en hoge pass. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel. Løvberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 1:0

11e minuut.
Løvberg trapt de bal weg. Bercu kopt de bal weg. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Løvberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 2:0

15e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor passt de bal met de wreef. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. Løvberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Benton passt de bal met de wreef. Bercu rent richting de bal. Bercu passt de bal in één keer door. Botero is nu in balbezit. Botero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bercu probeert naar een medespeler te passen. Benton rent richting de bal. Benton geeft een hoge lob. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 3:0

24e minuut.
Maiorana geeft de bal voor. Anguita rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zucchetti. Anguita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Soldato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 3:1

26e minuut.
Botero passt de bal met de wreef. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton is nu in balbezit. Benton geeft een hoge lob. Šálka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šálka met een sublieme pass. Fidor is nu in balbezit. Fidor probeert naar een medespeler te passen. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka draait met de bal, schiet en ... Løvberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 4:1

30e minuut.
Welvaarts is nu in balbezit. Welvaarts geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kłosowski de bal onder controle te krijgen. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zucchetti probeert naar een medespeler te passen. Botero rent richting de bal. Botero geeft de bal voor. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 5:1

37e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Bercu is nu in balbezit. Bercu geeft de bal voor. Botero rent richting de bal. Botero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bercu onderschept slim de pass. Bercu met een sublieme pass. Botero met een sublieme pass. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Løvberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fidor de bal. Fidor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Del Soldato is nu in balbezit. Del Soldato geeft de bal voor. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu geeft een hoge lob. Šálka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti passt de bal in één keer door. Botero rent richting de bal. Botero geeft een lange en hoge pass. Løvberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Garioni heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 30%, M&S Matbud Reda 70%.
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 5:1

50e minuut.
Doeltrap. Mobwete komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Šálka rent richting de bal. Fidor rent richting de bal. Del Soldato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidor raakt geblesseerd tijdens het duel. Bercu wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Doeltrap. Borsari komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fidor onderschept slim de pass. Benton is nu in balbezit. Fidor rent richting de bal. Fidor geeft een lange en hoge pass. Borsari maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Azzaro komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Šálka controleert de bal met de borst. Garioni is nu in balbezit. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor schiet op doel. Løvberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 6:1

77e minuut.
Dikimciyan geeft de bal voor. Kurdubski kopt de bal weg. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fidor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 7:1

81e minuut.
Azzaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anguita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azzaro. Azzaro krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mobwete bereikt de bal nog maar net als eerste. Anguita onderschept slim de pass. Anguita met een sublieme pass. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Azzaro probeert naar een medespeler te passen. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Løvberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 17%, M&S Matbud Reda 83%.
FC siarkopol - M&S Matbud Reda 8:1