Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot FC GRZYBEK
luźny stolec Tactiek 1*4*(1)*2*(1)*2
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 34.6
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Nahajło onderschept slim de pass. Nahajło met een sublieme pass. Mai Đức is nu in balbezit. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Perzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Perzanowski probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski rent richting de bal. Yeniyemiş verovert de bal door een tackle van achteren. Yeniyemiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pegas geeft de bal voor. Daar is Meiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - FC GRZYBEK 0:1

9e minuut.
Kapsa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Araníbar de bal. Araníbar passt de bal met de wreef. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Araníbar geeft een lange en hoge pass. Sarubbi kopt de bal weg. Mai Đức is nu in balbezit. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ouhrabka met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ouhrabka met een sublieme pass. Mai Đức rent richting de bal. Sarubbi rent richting de bal. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
del Solar geeft een hoge lob. Inworp. Araníbar met de inworp. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kerský met een harde bal richting middenveld. Freire is nu in balbezit. Freire geeft een lange en hoge pass. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta schiet op doel. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meiya heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - FC GRZYBEK 0:2

38e minuut.
Nahajło geeft de bal voor. Mai Đức kopt de bal weg. Jahner is nu in balbezit. Sarubbi verovert de bal door een tackle van achteren. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi onderschept slim de pass. Sarubbi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mai Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - FC GRZYBEK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 36%, FC GRZYBEK 64%.
Ciuliki Ngine Sopot - FC GRZYBEK 1:2

51e minuut.
Kapsa met een sublieme pass. Klungelig pakt Nahajło de bal. Nahajło geeft een hoge lob. Sarubbi krijgt zijn hoofd ertegen. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. del Solar verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Đức onderschept slim de pass. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mai Đức onderschept slim de pass. Sarubbi is nu in balbezit. Jahner onderschept slim de pass. Mai Đức onderschept slim de pass. Mai Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Perzanowski passt de bal zonder na te denken. Bambrowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeniyemiş. Yeniyemiş krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Araníbar passt de bal zonder na te denken. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức rent richting de bal. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciuliki Ngine Sopot - FC GRZYBEK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 28%, FC GRZYBEK 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciuliki Ngine Sopot - FC GRZYBEK 2:2