Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradol team Drama Zbrosławice
ok obra Tactiek modde
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 51.7
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Vitasović probeert naar een medespeler te passen. Ignashevich rent richting de bal. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. Grava draait met de bal, schiet en ... İsmayılov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 1:0

8e minuut.
Preguinho passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Várnai speelt de bal door. Roca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gültekin. Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uka komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vitasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitasović passt de bal met de wreef. Stefko is nu in balbezit. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. Grava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 2:0

18e minuut.
Fołtyn met een snelle inworp. Ščepán met een sublieme pass. Fołtyn geeft een hoge lob. Preguinho controleert de bal met de borst. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov bokst de bal weg.

24e minuut.
Preguinho rent richting de bal. Preguinho passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Grava krijgt zijn hoofd ertegen. İsmayılov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 3:0

28e minuut.
Mavi rent richting de bal. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn speelt de bal door. Grava is nu in balbezit. Grava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 4:0

29e minuut.
Chrząszcz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavi met een snelle inworp. Bėzaras is nu in balbezit. Bėzaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Gültekin speelt de bal door. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 5:0

34e minuut.
de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck geeft een hoge lob. Fołtyn kopt de bal weg. Grava heeft problemen om de bal te vangen. Grava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Torres met een sublieme pass. Preguinho heeft problemen om de bal te vangen. Preguinho passt de bal zonder na te denken. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vitasović kopt de bal weg. Ignashevich is nu in balbezit. Grava onderschept slim de pass. Grava haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 38%, Drama Zbrosławice 62%.
Gradol team - Drama Zbrosławice 6:0

58e minuut.
Gültekin passt de bal in één keer door. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava passt de bal in één keer door. Preguinho rent richting de bal. Preguinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larco komt het veld opgelopen.

60e minuut.
de Pryck is nu in balbezit. de Pryck geeft een lange en hoge pass. Stefko rent richting de bal. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. Grava haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 7:0

63e minuut.
Ščepán met een sublieme pass. Pârvulescu probeert de bal aan de voet te houden. Larco probeert naar een medespeler te passen. Grava is nu in balbezit. Grava schiet op doel. İsmayılov bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Gollob komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Preguinho is nu in balbezit. Preguinho passt de bal zonder na te denken. Stefko is nu in balbezit. Stefko geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Justus komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Justus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gollob geeft de bal voor. Preguinho heeft problemen om de bal te vangen. Preguinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Justus probeert de bal met de borst te controleren. Pârvulescu is nu in balbezit. Sordyl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pârvulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Roca neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Drama Zbrosławice 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 33%, Drama Zbrosławice 67%.
Gradol team - Drama Zbrosławice 7:1