Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drama Zbrosławice Gradol team
442mod Tactiek ok obra
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Mavi rent richting de bal. Mavi geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Gradol team 1:0

11e minuut.
Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka geeft een hoge lob. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Gradol team 2:0

16e minuut.
Gollob verovert de bal door een tackle van achteren. Gollob passt de bal met de wreef. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla passt de bal in één keer door. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan geeft een hoge lob. Troonen springt en kopt de bal. İsmayılov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Troonen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uka. Troonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gollob zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maleszewski kopt de bal weg. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ignashevich onderschept slim de pass. Ignashevich geeft een lange en hoge pass. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Szadecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Gradol team 3:0

35e minuut.
Padilla speelt de bal door. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob passt de bal zonder na te denken. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yanikyan passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Padilla geeft een hoge lob. Grava is nu in balbezit. Grava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsitsopoulos heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Minho passt de bal met de wreef. Gollob is nu in balbezit. Ignashevich begaat een overtreding. Ignashevich krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gollob passt de bal met de wreef. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan speelt de bal door. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla draait met de bal, schiet en ... İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob passt de bal met de wreef. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel. İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 65%, Gradol team 35%.
Drama Zbrosławice - Gradol team 3:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Mavi de bal onder controle te krijgen. Yanikyan met een sublieme pass. Maleszewski rent richting de bal. Grava onderschept slim de pass. Grava haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Gradol team 3:1

54e minuut.
O’Neal komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Doeltrap. Justus komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Maleszewski onderschept slim de pass. Maleszewski geeft een lange en hoge pass. Vitasović geeft een lange en hoge pass. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel. İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Platteeuw de bal. Yanikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platteeuw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torreti komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mavi geeft een lange en hoge pass. Daar is Vitasović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitasović met een sublieme pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov bokst de bal weg.

83e minuut.
Ignashevich met een sublieme pass. Troonen is nu in balbezit. Troonen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grava de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Gradol team 3:2

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torreti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grava rent richting de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drama Zbrosławice - Gradol team 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 71%, Gradol team 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drama Zbrosławice - Gradol team 3:3