Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA HUTNIK UNITED
#Nemedio_SC Tactiek 1
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Filmer speelt de bal door. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 1:0

18e minuut.
Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu onderschept slim de pass. Zaferoğlu passt de bal met de wreef. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ... Guoliang bokst de bal weg.

20e minuut.
Vindel kopt de bal weg. Klungelig pakt Rabiński de bal. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka geeft de bal voor. Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Corradini rent richting de bal. Corradini met een sublieme pass. Filmer met een sublieme pass. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel. Guoliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De Meza is nu in balbezit. Rabiński onderschept slim de pass. Corradini met een sublieme pass. Filez rent richting de bal. Filez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Szarowicz probeert naar een medespeler te passen. Brdaric geeft een lange en hoge pass. Platteeuw kopt de bal weg. Filez rent richting de bal. Filez geeft een lange en hoge pass. Guoliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Filmer geeft de bal voor. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu haalt uit met een fantastische trap. Guoliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 2:0

37e minuut.
Filmer passt de bal met de wreef. Wille rent richting de bal. Hliník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wille raakt geblesseerd tijdens het duel. Królicki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 3:0

38e minuut.
Vindel is nu in balbezit. Gutermann onderschept slim de pass. Gutermann geeft de bal voor. Wille is nu in balbezit. Wille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hliník rent richting de bal. Wille verovert de bal door een tackle van achteren. Wille passt de bal zonder na te denken. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guoliang trapt de bal weg van het doel. Filmer kopt de bal weg. Daar is Belenardıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Królicki speelt de bal door. Klungelig pakt Zaferoğlu de bal. Cieślik rent richting de bal. Zaferoğlu onderschept slim de pass. Zaferoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pyczółka speelt de bal door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci speelt de bal door. Brdaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdaric geeft een hoge lob. Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 31%, HUTNIK UNITED 69%.
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 3:1

48e minuut.
Gutermann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brdaric met de inworp. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Paraskevaidis trapt de bal weg. Filez kopt de bal weg. Klungelig pakt Durleci de bal. Wille is nu in balbezit. Wille schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Guoliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez speelt de bal door. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Belenardıç controleert de bal met de borst. Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Filez is nu in balbezit. Filez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki passt de bal zonder na te denken. Filmer speelt de bal door. Wille heeft problemen om de bal te vangen. Wille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 4:1

62e minuut.
Vindel kopt de bal weg. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza geeft een lange en hoge pass. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu haalt uit met een fantastische trap. Guoliang bokst de bal weg.

65e minuut.
Filez geeft een hoge lob. Wille rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hliník ... Strafschop! Hliník is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wille is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Havenaar komt het veld opgelopen. Zaferoğlu neemt de penalty, wat een uithaal! Guoliang bokst de bal weg.

70e minuut.
Wille onderschept slim de pass. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer passt de bal in één keer door. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zaferoğlu passt de bal met de wreef. Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal met de wreef. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Havenaar rent richting de bal. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Zaferoğlu onderschept slim de pass. Zaferoğlu geeft een lange en hoge pass. Bendkowski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Królicki speelt de bal door. Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal met de wreef. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Guoliang bokst de bal weg. Durleci rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Havenaar geeft de bal voor. Wille is nu in balbezit. Bendkowski is nu in balbezit. Zaferoğlu onderschept slim de pass. Zaferoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 5:1

89e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft een hoge lob. Zaferoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 26%, HUTNIK UNITED 74%.
Herbapol Klęka SA - HUTNIK UNITED 6:1