Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.218 [del]
  • Stadion: R22 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6023
FC GRZYBEK M&S Matbud Reda
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 33.2
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen poor


12e minuut.
Janosik rent richting de bal. Janosik met een sublieme pass. Welvaarts is nu in balbezit. Kręcioł is nu in balbezit. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Soldato met een sublieme pass. Jahner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vassetta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dikimciyan. Vassetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vincent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guevara springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kręcioł kopt de bal weg. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski begaat een overtreding. Kurdubski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Garioni rent richting de bal. Garioni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perzanowski met een snelle inworp. Freire geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vassetta passt de bal zonder na te denken. Maiorana is nu in balbezit. Maiorana met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kręcioł onderschept slim de pass. Kręcioł speelt de bal door. Anguita is nu in balbezit. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire geeft de bal voor. Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 45%, M&S Matbud Reda 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GRZYBEK - M&S Matbud Reda 0:0

50e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Maiorana rent richting de bal. Maiorana probeert naar een medespeler te passen. Pegas rent richting de bal. Pegas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
del Solar passt de bal zonder na te denken. Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Garioni geeft een lange en hoge pass. Welvaarts is nu in balbezit. Welvaarts geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kręcioł onderschept slim de pass. Janosik is nu in balbezit. Janosik passt de bal in één keer door. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Kerský bokst de bal weg.

67e minuut.
Vassetta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Świężawski de bal. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Solar rent richting de bal. Kręcioł onderschept slim de pass. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap. Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - M&S Matbud Reda 0:1

73e minuut.
Løvberg probeert naar een medespeler te passen. Kręcioł kopt de bal weg. del Solar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Kerský bokst de bal weg.

76e minuut.
Maiorana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Welvaarts de bal. Welvaarts met een sublieme pass. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Anguita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anguita probeert naar een medespeler te passen. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski draait met de bal, schiet en ... Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - M&S Matbud Reda 0:2

88e minuut.
Anguita geeft een lange en hoge pass. Daar is del Solar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kręcioł is nu in balbezit. Kręcioł schiet op doel. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - M&S Matbud Reda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 59%, M&S Matbud Reda 41%.
FC GRZYBEK - M&S Matbud Reda 0:3