Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M&S Matbud Reda FC GRZYBEK
nowa Tactiek 1*4*(1)*2*(1)*2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30 gemiddelde waardering 25.4
average Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Perzanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassetta rent richting de bal. Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta onderschept slim de pass. Vassetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Del Soldato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janosik de bal. Vincent geeft de bal voor. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta draait met de bal, schiet en ... Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yeniyemiş rent richting de bal. Yeniyemiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 0:1

24e minuut.
Robledo kopt de bal weg. Perzanowski is nu in balbezit. Perzanowski met een sublieme pass. Vassetta rent richting de bal. Vassetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anguita geeft een lange en hoge pass. Lenkiewicz speelt de bal door. Yeniyemiş kopt de bal weg. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 0:2

38e minuut.
Freire met een snelle inworp. Yeniyemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş passt de bal met de wreef. Vassetta rent richting de bal. Vassetta schiet op doel. Løvberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 48%, FC GRZYBEK 52%.
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 0:2

53e minuut.
Robledo geeft een lange en hoge pass. Anguita is nu in balbezit. Anguita passt de bal met de wreef. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Anguita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anguita probeert naar een medespeler te passen. Janosik rent richting de bal. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 1:2

58e minuut.
Anguita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anguita passt de bal met de wreef. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 2:2

63e minuut.
Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu geeft de bal voor. Dikimciyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta haalt uit met een fantastische trap. Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Robledo rent richting de bal. Stoksik verovert de bal door een tackle van achteren. Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 3:2

66e minuut.
Yeniyemiş passt de bal met de wreef. Pegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzanowski met een sublieme pass. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 4:2

75e minuut.
Zakiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zakiroğlu geeft de bal voor. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 5:2

87e minuut.
Lučák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anguita met de inworp. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 25%, FC GRZYBEK 75%.
M&S Matbud Reda - FC GRZYBEK 6:2