Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol Ciuliki Ngine Sopot
433 Tactiek luźny stolec
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Benton met een sublieme pass. Fidor is nu in balbezit. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka onderschept slim de pass. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 1:0

8e minuut.
Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi passt de bal zonder na te denken. Mai Đức is nu in balbezit. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Erlandsen met een sublieme pass. Benton speelt de bal door. Fidor rent richting de bal. Daar is Fidor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zucchetti is nu in balbezit. Zucchetti geeft een hoge lob. Garau rent richting de bal. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lang passt de bal in één keer door. Fidor is nu in balbezit. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 2:0

21e minuut.
Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... Kłosowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rawski is nu in balbezit. Rawski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muñoz de bal. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Araníbar met een sublieme pass. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi passt de bal in één keer door. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Tankosić bokst de bal weg. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Erlandsen rent richting de bal. Erlandsen passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Streich is nu in balbezit. Streich probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 2:1

39e minuut.
Araníbar met een snelle inworp. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan passt de bal zonder na te denken. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Garau de bal. Lang is nu in balbezit. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 3:1

43e minuut.
Lang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zucchetti de bal. Zucchetti geeft een hoge lob. Šálka krijgt zijn hoofd ertegen. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 56%, Ciuliki Ngine Sopot 44%.
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 4:1

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tankosić trapt de bal weg van het doel. Nahajło kopt de bal weg. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Tankosić bokst de bal weg.

54e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang passt de bal in één keer door. Zucchetti geeft een hoge lob. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor passt de bal met de wreef. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton geeft een lange en hoge pass. Šálka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 5:1

62e minuut.
Daar is Movsisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movsisyan passt de bal in één keer door. Mai Đức rent richting de bal. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap. Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański is nu in balbezit. Šálka onderschept slim de pass. Šálka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kłosowski geeft een lange en hoge pass. Zucchetti kopt de bal weg. Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Sarubbi is nu in balbezit. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi verovert de bal door een tackle van achteren. Sarubbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 5:2

77e minuut.
Erlandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlandsen speelt de bal door. Šálka is nu in balbezit. Šálka schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 6:2

81e minuut.
Rawski met een sublieme pass. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton is nu in balbezit. Fidor is nu in balbezit. Fidor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 7:2

85e minuut.
Gutowski onderschept slim de pass. Lang onderschept slim de pass. Lang geeft een lange en hoge pass. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 42%, Ciuliki Ngine Sopot 58%.
FC siarkopol - Ciuliki Ngine Sopot 7:2