Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol Herbapol Klęka SA
433 Tactiek #Nemedio_SC
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Kłosowski geeft een lange en hoge pass. Benton heeft problemen om de bal te vangen. Filmer verovert de bal door een tackle van achteren. Filmer geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rawski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Platteeuw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kłosowski geeft de bal voor. Šálka kan de bal niet met de borst controleren. Corradini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corradini krijgt een gele kaart. Šálka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bercu met een snel genomen vrije trap. Šálka kopt de bal weg. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Maione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maione geeft een hoge lob. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski probeert de bal aan de voet te houden. Bercu geeft de bal voor. Šálka is nu in balbezit. Šálka draait met de bal, schiet en ... Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Inworp. Corradini met de inworp. Filmer geeft een lange en hoge pass. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Herbapol Klęka SA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 66%, Herbapol Klęka SA 34%.
FC siarkopol - Herbapol Klęka SA 0:1

48e minuut.
Paraskevaidis met een harde bal richting middenveld. Królicki kopt de bal weg. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille draait met de bal, schiet en ... Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsari komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Carabalí rent richting de bal. Carabalí geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zucchetti met een snelle inworp. Borsari geeft de bal voor. Paraskevaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC siarkopol - Herbapol Klęka SA 1:1

57e minuut.
Platteeuw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Havenaar rent richting de bal. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Botero komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abruscato komt het veld opgelopen. Abruscato met een snelle inworp. Niculaie probeert naar een medespeler te passen. Corradini geeft de bal voor. Wille krijgt zijn hoofd ertegen. Tankosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erlandsen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Corradini geeft een hoge lob. Pasławski kan de bal niet met de borst controleren. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ... Tankosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Herbapol Klęka SA 1:2

67e minuut.
Rawski geeft de bal voor. Buitenspel voor Borsari. Goede buitenspelval van de verdediging. Platteeuw maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Zaferoğlu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Botero is nu in balbezit. Botero met een sublieme pass. Platteeuw rent richting de bal. Borsari verovert de bal door een tackle van achteren. Borsari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu passt de bal met de wreef. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ... Tankosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Šálka is nu in balbezit. De Meza onderschept slim de pass. Borsari verovert de bal door een tackle van achteren. Borsari draait met de bal, schiet en ... Paraskevaidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Carabalí geeft de bal voor. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar speelt de bal door. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Herbapol Klęka SA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 58%, Herbapol Klęka SA 42%.
FC siarkopol - Herbapol Klęka SA 1:3