Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA FC siarkopol
#Nemedio_SC Tactiek 433
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
Kłosowski geeft een lange en hoge pass. Maione kopt de bal weg. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Benton passt de bal in één keer door. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor heeft problemen om de bal te vangen. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Paraskevaidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wille rent richting de bal. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer passt de bal in één keer door. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille is nu in balbezit. Rawski rent richting de bal. Wille verovert de bal door een tackle van achteren. Wille draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zaferoğlu passt de bal in één keer door. Wille is nu in balbezit. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille verovert de bal door een tackle van achteren. Wille haalt uit met een fantastische trap. Tankosić bokst de bal weg.

38e minuut.
Zucchetti passt de bal in één keer door. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Platteeuw begaat een overtreding. Platteeuw krijgt een gele kaart. Botero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niculaie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šálka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De Meza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zaferoğlu kopt de bal weg. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 40%, FC siarkopol 60%.
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 1:0

47e minuut.
Corradini passt de bal in één keer door. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Kłosowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 2:0

49e minuut.
Bercu geeft de bal voor. Daar is Zucchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Havenaar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Havenaar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Bercu geeft een lange en hoge pass. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton probeert naar een medespeler te passen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ... Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Šálka is nu in balbezit. Šálka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 2:1

54e minuut.
Zaferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zaferoğlu passt de bal met de wreef. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ... Tankosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 3:1

61e minuut.
Botero speelt de bal door. Fidor is nu in balbezit. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton passt de bal met de wreef. Fidor is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Filmer verovert de bal door een tackle van achteren. Filmer met een sublieme pass. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Benton passt de bal met de wreef. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maione zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maione naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bercu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Šálka is nu in balbezit. Corradini verovert de bal door een tackle van achteren. Corradini speelt de bal door. Daar is Zaferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaferoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wille springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carabalí komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rawski heeft problemen om de bal te vangen. Filmer rent richting de bal. Filmer passt de bal zonder na te denken. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De Meza onderschept slim de pass. De Meza geeft een hoge lob. Zaferoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wille de bal. Wille schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Filmer verovert de bal door een tackle van achteren. Filmer passt de bal in één keer door. Wille is nu in balbezit. Wille haalt uit met een fantastische trap. Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rawski geeft een lange en hoge pass. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Paraskevaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 3:2

83e minuut.
Pasławski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 57%, FC siarkopol 43%.
Herbapol Klęka SA - FC siarkopol 3:2