Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.218 [del]
  • Stadion: R22 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9820
FC GRZYBEK Gradol team
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek ok obra
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 52.6
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


8e minuut.
de Pryck geeft een lange en hoge pass. del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. Grava schiet op doel. Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:1

8e minuut.
Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeniyemiş. Yeniyemiş krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Chrząszcz de bal. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin geeft een lange en hoge pass. Grava is nu in balbezit. Grava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Grava krijgt zijn hoofd ertegen. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lučák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grava rent richting de bal. Grava draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jahner de bal onder controle te krijgen. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Vincent heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres speelt de bal door. Preguinho rent richting de bal. Preguinho draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preguinho rent richting de bal. Preguinho geeft een hoge lob. Grava rent richting de bal. Grava schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Torres met een snelle inworp. Lučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert del Solar de bal onder controle te krijgen. Kerský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:2

36e minuut.
Torres met de inworp. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin passt de bal in één keer door. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava haalt uit met een fantastische trap. Kerský bokst de bal weg.

38e minuut.
Torres kopt de bal weg. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho geeft een hoge lob. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kerský trapt de bal weg. Torres kopt de bal weg. Preguinho speelt de bal door. Grava rent richting de bal. Grava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 76%, Gradol team 24%.
FC GRZYBEK - Gradol team 0:2

46e minuut.
Daar is Yeniyemiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrząszcz geeft een hoge lob. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preguinho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:3

48e minuut.
Preguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Preguinho passt de bal in één keer door. Grava rent richting de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:4

49e minuut.
Justus komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lučák de bal. Preguinho rent richting de bal. Preguinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gültekin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Torres de bal. Torres passt de bal in één keer door. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grava rent richting de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava onderschept slim de pass. Grava met een sublieme pass. Gültekin geeft de bal voor. Preguinho springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fołtyn komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Preguinho onderschept slim de pass. Preguinho passt de bal in één keer door. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin geeft de bal voor. Fołtyn springt en kopt de bal. Kerský bokst de bal weg.

60e minuut.
Yanikyan is nu in balbezit. Yanikyan passt de bal in één keer door. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gültekin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torres de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:5

65e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Daar is Preguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preguinho schiet op doel. Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gollob komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Robledo kopt de bal weg. Gollob rent richting de bal. Gollob geeft de bal voor. Klungelig pakt Preguinho de bal. Preguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:6

73e minuut.
de Pryck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Preguinho rent richting de bal. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:7

78e minuut.
Daar is Fołtyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Solar rent richting de bal. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:8

80e minuut.
Fołtyn rent richting de bal. Preguinho rent richting de bal. Gültekin met een sublieme pass. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob speelt de bal door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn schiet op doel. del Solar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Gradol team 0:9

88e minuut.
Gültekin rent richting de bal. Gültekin passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho haalt uit met een fantastische trap. Kerský bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 84%, Gradol team 16%.
FC GRZYBEK - Gradol team 0:9