Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradol team FC GRZYBEK
ok obra Tactiek 1*4*(1)*2*(1)*2
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 26.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Yeniyemiş rent richting de bal. de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck speelt de bal door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kerský trapt de bal weg. Vincent kopt de bal weg. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Torreti speelt de bal door. Grava is nu in balbezit. Grava passt de bal in één keer door. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Troonen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob met een snelle inworp. O’Neal speelt de bal door. Daar is Justus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Justus verovert de bal door een tackle van achteren. Justus passt de bal met de wreef. Grava rent richting de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap. Kerský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 1:0

24e minuut.
de Pryck passt de bal zonder na te denken. Grava is nu in balbezit. Grava draait met de bal, schiet en ... del Solar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chrząszcz kopt de bal weg. O’Neal controleert de bal met de borst. Grava is nu in balbezit. O’Neal geeft een lange en hoge pass. Troonen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Inworp. Justus met een snelle inworp. Grava rent richting de bal. Grava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gollob met een snelle inworp. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Troonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Troonen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 2:0

33e minuut.
Torreti probeert naar een medespeler te passen. Justus bereikt de bal nog maar net als eerste. Justus passt de bal in één keer door. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 3:0

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kerský niet meer kan verder spelen. Lenkiewicz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Pegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen rent richting de bal. O’Neal speelt de bal door. Grava is nu in balbezit. Grava schiet op doel. Lenkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 4:0

42e minuut.
Freire geeft de bal voor. O’Neal kopt de bal weg. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Troonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 24%, FC GRZYBEK 76%.
Gradol team - FC GRZYBEK 5:0

47e minuut.
Gollob rent richting de bal. Gollob geeft de bal voor. Jahner bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen onderschept slim de pass. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 6:0

50e minuut.
O’Neal met een sublieme pass. Gollob rent richting de bal. Gollob geeft een hoge lob. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 7:0

51e minuut.
Vitasović komt het veld opgelopen. Gaiga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
O’Neal rent richting de bal. O’Neal probeert naar een medespeler te passen. Grava rent richting de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap. del Solar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Justus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaiga rent richting de bal. Gaiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jahner kopt de bal weg. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent begaat een overtreding. Vincent krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Lučák kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob met een snelle inworp. Gaiga is nu in balbezit. Gaiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fołtyn komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fołtyn passt de bal in één keer door. O’Neal rent richting de bal. Gaiga rent richting de bal. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. O’Neal is nu in balbezit. O’Neal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 8:0

65e minuut.
Lučák geeft een hoge lob. Inworp. Fołtyn met een snelle inworp. Gaiga is nu in balbezit. Gaiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torreti speelt de bal door. Gaiga is nu in balbezit. Gaiga schiet op doel. Lenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 9:0

72e minuut.
O’Neal passt de bal met de wreef. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn speelt de bal door. Gaiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 10:0

76e minuut.
O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal passt de bal in één keer door. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 11:0

78e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Gaiga is nu in balbezit. Gaiga schiet op doel. Lenkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fołtyn zal de hoekschop nemen. Justus kopt de bal weg. Daar is Vincent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O’Neal met een sublieme pass. de Pryck geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
del Solar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grava rent richting de bal. Grava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. del Solar trapt de bal weg. Grava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grava geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fołtyn controleert de bal met de borst. Fołtyn geeft een hoge lob. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC GRZYBEK 12:0

84e minuut.
O’Neal speelt de bal door. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Gaiga heeft problemen om de bal te vangen. Gaiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 20%, FC GRZYBEK 80%.
Gradol team - FC GRZYBEK 12:0