Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drama Zbrosławice M&S Matbud Reda
2-5-3 Tactiek nowa
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 30.8
excellent Schieten weak
solid Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Uka met een sublieme pass. Várnai rent richting de bal. Várnai passt de bal met de wreef. Bėzaras rent richting de bal. Bėzaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Várnai heeft problemen om de bal te vangen. Várnai passt de bal zonder na te denken. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 1:0

18e minuut.
Del Soldato is nu in balbezit. Del Soldato passt de bal zonder na te denken. Świężawski met een sublieme pass. Anguita is nu in balbezit. Anguita geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoksik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bėzaras kopt de bal weg. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca onderschept slim de pass. Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 2:0

23e minuut.
Daar is Stefko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uka rent richting de bal. Uka geeft een lange en hoge pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dikimciyan geeft een lange en hoge pass. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roca de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dikimciyan speelt de bal door. Inworp. Mavi met een snelle inworp. Minho is nu in balbezit. Minho geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maiorana heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Roca springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dikimciyan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Várnai neemt de hoekschop. Roca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Várnai met een sublieme pass. Bėzaras is nu in balbezit. Maiorana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bėzaras roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bėzaras kan niet meer verder spelen. Platteeuw komt het veld opgelopen. Várnai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Várnai is nu in balbezit. Várnai passt de bal zonder na te denken. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ... Staruchowicz bokst de bal weg.

43e minuut.
Mavi met een snelle inworp. Minho bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho geeft een lange en hoge pass. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ... Staruchowicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Minho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel. Staruchowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Platteeuw is nu in balbezit. Platteeuw draait met de bal, schiet en ... Roca probeert de bal aan de voet te houden. Mančauskas rent richting de bal. Mančauskas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 31%, M&S Matbud Reda 69%.
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 2:0

47e minuut.
Uka probeert naar een medespeler te passen. Várnai rent richting de bal. Várnai passt de bal in één keer door. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Parachini rent richting de bal. Parachini geeft een lange en hoge pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Staruchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 3:0

52e minuut.
Inworp. Uka met de inworp. Várnai rent richting de bal. Várnai geeft een lange en hoge pass. Roca springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Platteeuw onderschept slim de pass. Platteeuw passt de bal zonder na te denken. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 4:0

61e minuut.
Mančauskas passt de bal met de wreef. Minho is nu in balbezit. Minho probeert naar een medespeler te passen. Mavi is nu in balbezit. Mavi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Staruchowicz met een harde bal richting middenveld. Minho met een sublieme pass. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Várnai is nu in balbezit. Várnai passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Staruchowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 5:0

69e minuut.
Anguita bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka verovert de bal door een tackle van achteren. Uka geeft de bal voor. Minho is nu in balbezit. Minho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Várnai de bal. Várnai speelt de bal door. Platteeuw is nu in balbezit. Platteeuw schiet op doel. Staruchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Staruchowicz met een harde bal richting middenveld. Mančauskas kopt de bal weg. Platteeuw is nu in balbezit. Platteeuw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Várnai met een sublieme pass. Platteeuw is nu in balbezit. Met opzet legt Maiorana zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Maiorana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maiorana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Platteeuw raakt geblesseerd tijdens het duel. Mančauskas komt bij de bal en schiet. Roca springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dikimciyan de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Del Soldato heeft problemen om de bal te vangen. Minho rent richting de bal. Minho met een sublieme pass. Staruchowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 32%, M&S Matbud Reda 68%.
Drama Zbrosławice - M&S Matbud Reda 5:0