Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot HUTNIK UNITED
luźny stolec Tactiek 1
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 50.7
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


12e minuut.
Guoliang probeert naar een medespeler te passen. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Belenardıç geeft de bal voor. Rabiński kopt de bal weg. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Brdaric rent richting de bal. Brdaric met een sublieme pass. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel haalt uit met een fantastische trap. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - HUTNIK UNITED 0:1

43e minuut.
Mai Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Đức passt de bal in één keer door. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap. Guoliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciuliki Ngine Sopot - HUTNIK UNITED 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 37%, HUTNIK UNITED 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciuliki Ngine Sopot - HUTNIK UNITED 1:1

46e minuut.
Durleci geeft de bal voor. Rabiński probeert de bal met de borst te controleren. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Nahajło speelt de bal door. Sarubbi kan de bal niet met de borst controleren. Cieślik rent richting de bal. Sarubbi onderschept slim de pass. Sarubbi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nahajło rent richting de bal. Nahajło passt de bal met de wreef. Daar is Cieślik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarubbi verovert de bal door een tackle van achteren. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guoliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hana Rabee met een sublieme pass. Streich bereikt de bal nog maar net als eerste. Streich passt de bal zonder na te denken. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Streich is nu in balbezit. Streich geeft een lange en hoge pass. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... Guoliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - HUTNIK UNITED 2:1

78e minuut.
Belenardıç met een sublieme pass. Pyczółka heeft problemen om de bal te vangen. Pyczółka passt de bal in één keer door. Brdaric is nu in balbezit. Brdaric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kranich is nu in balbezit. Kranich geeft een hoge lob. Daar is Boguszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... Guoliang bokst de bal weg.

82e minuut.
Brdaric speelt de bal door. Fabiański is nu in balbezit. Vindel onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vindel de bal. Vindel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 42%, HUTNIK UNITED 58%.
Ciuliki Ngine Sopot - HUTNIK UNITED 2:1