Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUTNIK UNITED Ciuliki Ngine Sopot
1 Tactiek luźny stolec
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 44.8
goed Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


12e minuut.
Cieślik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streich met een snelle inworp. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Stohl de bal. Kranich rent richting de bal. Stohl begaat een overtreding. Stohl krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Streich passt de bal in één keer door. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cieślik zijn tegenspeler op de grond. Cieślik krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pyczółka met een snelle inworp. Fabiański is nu in balbezit. Stohl onderschept slim de pass. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz schiet op doel. Domagalski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 57%, Ciuliki Ngine Sopot 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HUTNIK UNITED - Ciuliki Ngine Sopot 0:0

50e minuut.
Streich heeft problemen om de bal te vangen. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz met een sublieme pass. Stohl is nu in balbezit. Stohl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pyczółka heeft problemen om de bal te vangen. Movsisyan geeft de bal voor. Daar is Boguszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 43%, Ciuliki Ngine Sopot 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HUTNIK UNITED - Ciuliki Ngine Sopot 0:0