Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradol team FC siarkopol
ok obra Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bercu rent richting de bal. Bercu geeft een lange en hoge pass. Šálka kopt de bal weg. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gültekin heeft problemen om de bal te vangen. Vitasović is nu in balbezit. Vitasović met een sublieme pass. Grava is nu in balbezit. Grava haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
de Pryck kopt de bal weg. Rawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn met een sublieme pass. Grava is nu in balbezit. Grava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sordyl probeert naar een medespeler te passen. Gültekin speelt de bal door. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 1:0

28e minuut.
Torres speelt de bal door. Daar is Fołtyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Grava rent richting de bal. Grava draait met de bal, schiet en ... Tankosić bokst de bal weg. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Tankosić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 2:0

34e minuut.
Rawski is nu in balbezit. Rawski passt de bal in één keer door. Bercu met een sublieme pass. Fidor rent richting de bal. Fidor draait met de bal, schiet en ... Szadecki bokst de bal weg.

34e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang passt de bal met de wreef. Sordyl is nu in balbezit. Šálka onderschept slim de pass. Šálka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 46%, FC siarkopol 54%.
Gradol team - FC siarkopol 2:0

49e minuut.
Doeltrap. Botero komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Botero is nu in balbezit. Botero passt de bal in één keer door. Sordyl rent richting de bal. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor schiet op doel. Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šálka rent richting de bal. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 2:1

57e minuut.
Justus komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Borsari komt het veld opgelopen. Yanikyan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal zonder na te denken. Fołtyn met een sublieme pass. Rawski is nu in balbezit. Grava onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yanikyan neemt de hoekschop. Grava springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanikyan met een snelle inworp. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava haalt uit met een fantastische trap. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 3:1

66e minuut.
Barak is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres passt de bal met de wreef. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Bercu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bercu krijgt een gele kaart. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Gollob komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gollob speelt de bal door. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Tankosić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 4:1

75e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Torres geeft de bal voor. Grava springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 5:1

79e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Grava rent richting de bal. Grava haalt uit met een fantastische trap. Tankosić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Niculaie geeft de bal voor. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Justus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Justus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Justus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn passt de bal met de wreef. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fołtyn onderschept slim de pass. Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu geeft de bal voor. Botero kopt de bal weg. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC siarkopol 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 45%, FC siarkopol 55%.
Gradol team - FC siarkopol 5:2