Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol Gradol team
433 Tactiek ok obra
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


19e minuut.
Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava onderschept slim de pass. Grava speelt de bal door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tankosić trapt de bal weg. Gollob rent richting de bal. Gollob passt de bal met de wreef. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grava is nu in balbezit. Grava met een sublieme pass. Padilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Benton rent richting de bal. Benton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fidor de bal. Fidor schiet op doel. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Gradol team 1:0

43e minuut.
Niculaie geeft een hoge lob. Inworp. Padilla met een snelle inworp. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 65%, Gradol team 35%.
FC siarkopol - Gradol team 1:0

46e minuut.
Justus komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mobwete komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Yanikyan komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klungelig pakt Grava de bal. Kłosowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsari komt het veld opgelopen. Padilla wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Rawski de bal onder controle te krijgen. O’Neal met een sublieme pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Fidor speelt de bal door. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Gradol team 2:0

62e minuut.
Barak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
O’Neal onderschept slim de pass. O’Neal geeft de bal voor. Fołtyn rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Szadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šálka stond buitenspel. Szadecki neemt vlug de vrije trap. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Grava is nu in balbezit. Grava draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tankosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Gradol team 2:1

77e minuut.
Inworp. Gaiga komt het veld opgelopen. Padilla met een snelle inworp. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 57%, Gradol team 43%.
FC siarkopol - Gradol team 2:1