Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA FC GRZYBEK
#Nemedio_SC Tactiek 1*4*(1)*2*(1)*2
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 30.9
good Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Yeniyemiş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Carabalí neemt vlug de vrije trap. Pasławski kopt de bal weg. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Kerský met een harde bal richting middenveld. Luciak kopt de bal weg. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Luciak met een snelle inworp. Havenaar speelt de bal door. Królicki is nu in balbezit. Królicki geeft de bal voor. Harasiuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maione geeft een lange en hoge pass. Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal zonder na te denken. Harasiuk is nu in balbezit. Harasiuk draait met de bal, schiet en ... Kerský bokst de bal weg.

30e minuut.
Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal in één keer door. Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC GRZYBEK 1:0

37e minuut.
Perzanowski geeft de bal voor. De Meza kopt de bal weg. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft de bal voor. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar met een sublieme pass. Królicki speelt de bal door. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jahner onderschept slim de pass. Królicki onderschept slim de pass. Królicki passt de bal met de wreef. Harasiuk is nu in balbezit. Harasiuk schiet op doel. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC GRZYBEK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 28%, FC GRZYBEK 72%.
Herbapol Klęka SA - FC GRZYBEK 2:0

46e minuut.
Ściuk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havenaar met de inworp. Lučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasławski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Havenaar zal de hoekschop nemen. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC GRZYBEK 3:0

51e minuut.
Lučák is nu in balbezit. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar rent richting de bal. Havenaar draait met de bal, schiet en ... Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Platteeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Meza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeniyemiş. De Meza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. De Meza kan niet meer verder spelen. Gutermann komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki haalt uit met een fantastische trap. Lučák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havenaar neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt del Solar de bal. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - FC GRZYBEK 4:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft een hoge lob. Lučák probeert de bal aan de voet te houden. Abruscato springt en kopt de bal. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Królicki speelt de bal door. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar speelt de bal door. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abruscato rent richting de bal. Abruscato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Havenaar heeft problemen om de bal te vangen. Lučák is nu in balbezit. Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar geeft een lange en hoge pass. Harasiuk springt en kopt de bal. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Filez speelt de bal door. Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
del Solar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abruscato met een snelle inworp. Daar is Królicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królicki geeft een lange en hoge pass. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Abruscato heeft problemen om de bal te vangen. Królicki speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. Jahner probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 19%, FC GRZYBEK 81%.
Herbapol Klęka SA - FC GRZYBEK 4:0