Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRZYBEK Herbapol Klęka SA
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek #Nemedio_SC
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Lučák geeft de bal voor. Inworp. Tosik met een snelle inworp. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučák verovert de bal door een tackle van achteren. Filmer verovert de bal door een tackle van achteren. Filmer geeft de bal voor. Harasiuk geeft de bal voor. Kerský bokst de bal weg.

15e minuut.
Pasławski is nu in balbezit. Lučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Yeniyemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tosik speelt de bal door. Pegas is nu in balbezit. Pegas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trzciński de bal onder controle te krijgen. Ściuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Herbapol Klęka SA 1:0

43e minuut.
Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński geeft de bal voor. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De Meza geeft een lange en hoge pass. Pasławski kopt de bal weg. Klungelig pakt Yanikyan de bal. Harasiuk rent richting de bal. Harasiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 61%, Herbapol Klęka SA 39%.
FC GRZYBEK - Herbapol Klęka SA 1:0

46e minuut.
Bojan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pegas geeft een hoge lob. Ściuk probeert naar een medespeler te passen. Bojan kopt de bal weg. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GRZYBEK - Herbapol Klęka SA 1:1

52e minuut.
Filmer probeert naar een medespeler te passen. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiuk schiet op doel. Kerský bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bojan zal de hoekschop nemen. Paal! Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Herbapol Klęka SA 1:2

53e minuut.
Filmer speelt de bal door. Bojan met een sublieme pass. Pasławski is nu in balbezit. Harasiuk rent richting de bal. Harasiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Tosik passt de bal met de wreef. Bojan rent richting de bal. Bojan geeft de bal voor. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Filmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kerský trapt de bal weg. Tosik kopt de bal weg. Filmer probeert naar een medespeler te passen. Pasławski controleert de bal met de borst. Pasławski schiet op doel. Kerský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Herbapol Klęka SA 1:3

60e minuut.
Inworp. Abruscato komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Harasiuk schiet op doel. Yanikyan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filmer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Freire met de inworp. Tosik is nu in balbezit. Vassetta onderschept slim de pass. Vassetta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruscato is nu in balbezit. Abruscato passt de bal met de wreef. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Kerský bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carabalí komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Abruscato de bal. Tosik speelt de bal door. Abruscato speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruscato onderschept slim de pass. Abruscato geeft een lange en hoge pass. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filmer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vincent draait met de bal, schiet en ... Ściuk probeert naar een medespeler te passen. Pasławski kopt de bal weg. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Filmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt De Meza de bal. De Meza kopt de bal weg. Lučák heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bojan passt de bal zonder na te denken. Abruscato rent richting de bal. Abruscato passt de bal met de wreef. Daar is Pasławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 71%, Herbapol Klęka SA 29%.
FC GRZYBEK - Herbapol Klęka SA 1:3