Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M&S Matbud Reda HUTNIK UNITED
nowa Tactiek 1
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.9 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


8e minuut.
Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz passt de bal zonder na te denken. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Del Soldato de bal. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz geeft een hoge lob. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel draait met de bal, schiet en ... Staruchowicz bokst de bal weg.

30e minuut.
Vindel kopt de bal weg. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Stohl onderschept slim de pass. Stohl haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarowicz rent richting de bal. Del Soldato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Soldato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 69%, HUTNIK UNITED 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M&S Matbud Reda - HUTNIK UNITED 0:0

50e minuut.
Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz onderschept slim de pass. Szarowicz speelt de bal door. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hliník heeft problemen om de bal te vangen. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç geeft de bal voor. Vindel is nu in balbezit. Vindel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Garioni de bal onder controle te krijgen. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vindel de bal. Vindel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - HUTNIK UNITED 0:1

76e minuut.
Anguita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieślik. Anguita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anguita met een snel genomen vrije trap. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M&S Matbud Reda - HUTNIK UNITED 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 60%, HUTNIK UNITED 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M&S Matbud Reda - HUTNIK UNITED 1:1