Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drama Zbrosławice Ciuliki Ngine Sopot
modde Tactiek luźny stolec
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Kranich kopt de bal weg. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan geeft de bal voor. Cheio de Ideia kopt de bal weg. Mai Đức probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheio de Ideia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sarubbi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

12e minuut.
Rothschild is nu in balbezit. Roca is nu in balbezit. Roca speelt de bal door. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Minho passt de bal zonder na te denken. Mančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančauskas passt de bal in één keer door. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hana Rabee is nu in balbezit. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild haalt uit met een fantastische trap. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Uka speelt de bal door. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal met de wreef. Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sarubbi rent richting de bal. Uka onderschept slim de pass. Movsisyan probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ignashevich geeft een hoge lob. Inworp. Cheio de Ideia met de inworp. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức geeft een hoge lob. İsmayılov bokst de bal weg.

33e minuut.
Stefko geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheio de Ideia neemt de hoekschop. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Maleszewski met een harde bal richting middenveld. Mančauskas kopt de bal weg. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai met een sublieme pass. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drama Zbrosławice - Ciuliki Ngine Sopot 1:1

44e minuut.
Cheio de Ideia met de inworp. Nahajło is nu in balbezit. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 60%, Ciuliki Ngine Sopot 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drama Zbrosławice - Ciuliki Ngine Sopot 1:1

47e minuut.
Stefko geeft een hoge lob. Pârvulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rothschild de bal. Rothschild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Ciuliki Ngine Sopot 2:1

50e minuut.
Roca passt de bal in één keer door. Rothschild rent richting de bal. Rothschild probeert naar een medespeler te passen. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Movsisyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majkrzak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mančauskas probeert naar een medespeler te passen. Hana Rabee speelt de bal door. Streich bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai onderschept slim de pass. Várnai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mančauskas speelt de bal door. Roca rent richting de bal. Fabiański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Stefko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cheio de Ideia met een snelle inworp. Nahajło rent richting de bal. Nahajło geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. İsmayılov trapt de bal weg van het doel. Roca kopt de bal weg. Rothschild controleert de bal met de borst. Rothschild schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Minho geeft een lange en hoge pass. Daar is Rothschild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański is nu in balbezit. Rothschild onderschept slim de pass. Rothschild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - Ciuliki Ngine Sopot 3:1

81e minuut.
Mai Đức passt de bal met de wreef. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Streich probeert naar een medespeler te passen. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski passt de bal met de wreef. Streich met een sublieme pass. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 42%, Ciuliki Ngine Sopot 58%.
Drama Zbrosławice - Ciuliki Ngine Sopot 3:1