Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot Drama Zbrosławice
luźny stolec Tactiek 2-5-3
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 52.9
solide Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Streich passt de bal in één keer door. Sarubbi speelt de bal door. Ignashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ignashevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parachini komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Klungelig pakt Mai Đức de bal. Mančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančauskas probeert naar een medespeler te passen. Várnai geeft de bal voor. Roca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 0:1

22e minuut.
Parachini met de inworp. Nahajło rent richting de bal. Mavi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mavi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mančauskas rent richting de bal. Mančauskas speelt de bal door. Mavi is nu in balbezit. Minho bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho geeft de bal voor. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai geeft een hoge lob. Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bėzaras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Mančauskas passt de bal met de wreef. Várnai met een sublieme pass. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 61%, Drama Zbrosławice 39%.
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 0:2

46e minuut.
Mavi met een sublieme pass. Roca rent richting de bal. Garau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garau krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarubbi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mai Đức zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 1:2

69e minuut.
Garau geeft de bal voor. Inworp. Mavi met een snelle inworp. Minho bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stefko onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mai Đức springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 2:2

72e minuut.
Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức is nu in balbezit. Parachini verovert de bal door een tackle van achteren. Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 3:2

85e minuut.
Uka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fabiański de bal. Bėzaras onderschept slim de pass. Bėzaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 51%, Drama Zbrosławice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciuliki Ngine Sopot - Drama Zbrosławice 3:3