Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol Drama Zbrosławice
433 Tactiek 2-5-3
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Kłosowski geeft de bal voor. Šálka kopt de bal weg. Klungelig pakt Ignashevich de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erlandsen met de inworp. Lang probeert naar een medespeler te passen. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maleszewski kopt de bal weg. Várnai is nu in balbezit. Várnai passt de bal zonder na te denken. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Drama Zbrosławice 0:1

26e minuut.
Várnai rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uka met de inworp. Várnai geeft een lange en hoge pass. Rothschild krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Erlandsen met een sublieme pass. Ignashevich is nu in balbezit. Lang begaat een overtreding. Lang krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Várnai passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal in één keer door. Rothschild rent richting de bal. Rothschild schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mančauskas passt de bal in één keer door. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu speelt de bal door. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Minho kopt de bal weg. Klungelig pakt Rothschild de bal. Pârvulescu speelt de bal door. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 54%, Drama Zbrosławice 46%.
FC siarkopol - Drama Zbrosławice 0:1

49e minuut.
Inworp. Botero komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Borsari komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Šálka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pârvulescu probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski geeft een lange en hoge pass. Ignashevich is nu in balbezit. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Uka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minho de bal. Met opzet legt Zucchetti zijn tegenspeler op de grond. Zucchetti krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zucchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zucchetti met een sublieme pass. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC siarkopol - Drama Zbrosławice 1:1

80e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai rent richting de bal. Várnai probeert naar een medespeler te passen. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Niculaie geeft een lange en hoge pass. Šálka kopt de bal weg. Klungelig pakt Maleszewski de bal. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. İsmayılov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 52%, Drama Zbrosławice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC siarkopol - Drama Zbrosławice 1:1