Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drama Zbrosławice FC siarkopol
2-5-3 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bėzaras passt de bal met de wreef. Minho bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho geeft een lange en hoge pass. Tankosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 1:0

5e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Fidor geeft een hoge lob. Daar is Botero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botero haalt uit met een fantastische trap. Maleszewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Minho heeft problemen om de bal te vangen. Minho speelt de bal door. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Tankosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 2:0

21e minuut.
Rawski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uka met een snelle inworp. Várnai geeft de bal voor. Roca springt en kopt de bal. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 3:0

26e minuut.
Niculaie geeft de bal voor. Inworp. Mavi met een snelle inworp. Minho bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Muñoz passt de bal met de wreef. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton probeert naar een medespeler te passen. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fidor rent richting de bal. Maleszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bercu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šálka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 3:1

39e minuut.
Benton met een sublieme pass. Fidor rent richting de bal. Fidor passt de bal met de wreef. Šálka kan de bal niet met de borst controleren. Šálka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 52%, FC siarkopol 48%.
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 3:1

46e minuut.
Várnai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz. Várnai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paula komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mavi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niculaie. Mavi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mančauskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roca springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Rawski de bal onder controle te krijgen. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mobwete komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Šálka probeert naar een medespeler te passen. Ignashevich heeft problemen om de bal te vangen. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak draait met de bal, schiet en ... İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 3:2

78e minuut.
Barak onderschept slim de pass. Šálka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefko. Šálka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bercu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maleszewski is nu in balbezit. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Paula is nu in balbezit. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 55%, FC siarkopol 45%.
Drama Zbrosławice - FC siarkopol 3:2