Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRZYBEK HUTNIK UNITED
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek 1
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.4 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Brdaric rent richting de bal. Brdaric geeft een hoge lob. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindel rent richting de bal. Vindel draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vindel rent richting de bal. Vindel haalt uit met een fantastische trap. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Perzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka onderschept slim de pass. Pyczółka geeft de bal voor. Klungelig pakt Vindel de bal. Vindel schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Brdaric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarowicz is nu in balbezit. Pegas maakt een afschuwelijke overtreding. Pegas krijgt een gele kaart. Szarowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Belenardıç neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Durleci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Freire. Durleci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hliník zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - HUTNIK UNITED 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 61%, HUTNIK UNITED 39%.
FC GRZYBEK - HUTNIK UNITED 0:1

55e minuut.
Szarowicz passt de bal zonder na te denken. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Vindel is nu in balbezit. Vindel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vindel passt de bal met de wreef. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka geeft de bal voor. Brdaric is nu in balbezit. Brdaric geeft de bal voor. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Vassetta is nu in balbezit. Boguszewski is nu in balbezit. Boguszewski geeft de bal voor. Vindel rent richting de bal. Vindel haalt uit met een fantastische trap. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vindel is nu in balbezit. Vindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - HUTNIK UNITED 0:2

66e minuut.
Freire rent richting de bal. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci geeft een lange en hoge pass. Daar is Vindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindel haalt uit met een fantastische trap. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vindel de bal. Vindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - HUTNIK UNITED 0:3

73e minuut.
Belenardıç speelt de bal door. Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Stohl de bal. Stohl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Robledo geeft een lange en hoge pass. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft de bal voor. Vindel rent richting de bal. Vindel haalt uit met een fantastische trap. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
del Solar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanikyan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Yanikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Szarowicz onderschept slim de pass. Szarowicz probeert naar een medespeler te passen. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Yeniyemiş passt de bal met de wreef. Durleci geeft de bal voor. Vindel is nu in balbezit. Vindel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - HUTNIK UNITED 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 66%, HUTNIK UNITED 34%.
FC GRZYBEK - HUTNIK UNITED 0:4